Onze Jess brengt eigen kalender uit voor een goed doel!

Say What?! Ja, Jess Donckers heeft woord gehouden. Tijdens de laatste Rebelradio kwam je te weten dat Jess in het grootste geheim bezig was aan een kalendershoot voor het nieuwe jaar!
Het nieuwe jaar gaat bijna van start. Hét ideale moment om nog je laatste centjes uit te geven voor het goede doel en om jezelf of een belangrijk iemand te plezieren met een artistieke kalender.
Voor het goede doel
Bij aankoop van de kalender (50€ + verzendingskosten) gaat er een deel naar #TOPradiomoetblijven en schenken we ook een deel aan Lost Dogzzz, een organisatie van vrijwilligers die zich met hart en ziel inzet voor verloren honden in België. Mede dankzij hen is Viktor terug gevonden en kon hij mee poseren voor de kalender.
Heb jij een hart voor radio, schoonheid en/of voor dieren is dit de ideale cadeau voor 2018! Hierboven krijg je alvast wat “ behind the scenes ” beelden te zien.
Hoe bestellen?
Stuur een mail naar jess@thangfactory.com met jouw adresgegevens om deze unieke kalender te bestellen. Jess zet er met plezier op jouw vraag haar handtekening op!

TOPradio:Dit weekend op TOP: UMF 2018 live vanuit Miami!

20 mrt
Dit weekend op TOP: UMF 2018 live vanuit Miami!

TOPradio:Nu vrijdag op TOP: Made in Belgium

13 mrt
Nu vrijdag op TOP: Made in Belgium

TOPradio:Ontdek de gloednieuwe FM-frequenties van TOP

12 mrt
Ontdek de gloednieuwe FM-frequenties van TOP