TOPradio blijft! Hoe kan jij luisteren in 2018?

TOPradio blijft! Hoe kan jij luisteren in 2018?
Yes, we made it! Dankzij jou hebben we kaap van 75 000 euro gehaald in onze crowdfunding. Dat betekent dat TOPradio blijft in 2018! In afwachting van de pogingen die we achter de schermen ondernemen om terug te komen op FM, zijn we er voor jou via verschillende digitale kanalen! Ja, ook in de auto! We lijsten ze hieronder nog even voor je op …
*Je kan luisteren via DAB+
DAB+ is de opvolger van FM. DAB+ kan je (zo goed als) overal in Vlaanderen ontvangen via je radiotoestel. Deze DAB+ radiogolven hangen gratis in de lucht. Het enige wat je nodig hebt is een DAB+ radio-ontvanger thuis of in de auto. DAB+ is voor veel Vlamingen nieuw dus stel ons je vragen of kijk even op deze website met allerlei DAB+ info!
*Je kan luisteren via TOPradio.be (livestream)
Via TOPradio.be/webplayer of de knop ‘luister live’ op TOPradio.be kan je overal ter wereld met een internetverbinding TOPradio luisteren.
*Je kan luisteren via digitale televisie
Via je Telenet Digibox kan je TOPradio luisteren via kanaal 913 in Vlaanderen.
Via ProximusTV kan je luisteren via de gratis applicatie Radioline (meer info hier).
*Je kan luisteren én kijken via Twitch
Via videosite Twitch kan je ook binnenkijken in én chatten met de studio. Klik hier om TOPradio te kijken en te luisteren via Twitch!
Dankzij de crowdfunding kunnen we minstens 1 jaar TOPradio in de lucht houden via DAB+! Hoe meer luisteraars via DAB+, hoe sterker we staan in de toekomst om het opnieuw zelf te redden dus spread the word en overtuig je vrienden en familie van de vele voordelen van digitaal luisteren!

TOPradio:Retro Arena vs. Insomnia Nights TOP 100

12 feb
Retro Arena vs. Insomnia Nights TOP 100

TOPradio:Kies jouw DAB+ ontvanger in de TOPradio-shop!

23 jan
Kies jouw DAB+ ontvanger in de TOPradio-shop!

TOPradio:Kom jij ook naar het TOPradio-overwinningsfeestje?

22 jan
Kom jij ook naar het TOPradio-overwinningsfeestje?