27 oktober = Halloween Night #KNT

27 oktober = Halloween Night #KNT
Op vrijdag 27 oktober palmen we Bellewaerdepark in voor een avond attracties, party én horror! De Bellewaerde Halloween Night #KNT (Kinderen Niet Toegelaten) is een avond voor iedereen vanaf 16 jaar.
Attracties en specials
Tijdens Halloween Night gaat het er extra heavy aan toe in Bellewaerde. Meer dan 50 Halloween characters jagen je de stuipen op het lijf. Ook de speciaal voor halloween gebouwde haunted houses in het park krijgen een extra horrorsausje over zich heen en er zijn ook nieuwe rides speciaal voor deze unieke avond.
Stages en Party!
Er is een speciale TOPradio-stage in het park met vette dj-sets van X-TOF, Jeroen & Koen en DIMARO. Bij onze Waalse collega's van Funradio staan Lennert Wolfs en Maestro op het podium!
Tickets
Tickets zijn enkel online verkijgbaar dus koop HIER snel je tickets voor Halloween Night op 27 oktokber 2017. Het aantal plaatsen is beperkt. Wees dus snel, want op = op!
Win op TOP
Vanaf deze week geven Jeroen & Koen ook VIP-tickets weg tijdens de ochtendshow. Stel je telkens kandidaat tussen 6u en 10u met je meest scary halloweenlach via sms (3125), Twitter of Facebook!
27 oktober = Halloween Night #KNT

Meer nieuws

TOPradio:Bellewaerde Halloween Night

23 okt
Bellewaerde Halloween Night

TOPradio:Daar is de Schaamteloze cd-box!

17 okt
Daar is de Schaamteloze cd-box!

TOPradio:Verrassing op 1 november: de Retro Arena TOP 100 is terug!

17 okt
Verrassing op 1 november: de Retro Arena TOP 100 is terug!