Crowdfunding: steun en laat TOPradio digitaal blijven!

Crowdfunding: steun en laat TOPradio digitaal blijven!
We zijn de laatste maanden hevig bezig met allerlei oplossingen om ons unieke verhaal niet zomaar stop te zetten. Onze case is intussen ingediend bij de Raad Van State. Het wordt een procedure die lang kan aanslepen. Omdat we weten dat radio in Vlaanderen op termijn digitaal wordt via streaming en DAB+ (de opvolger van de klassieke FM) willen we opnieuw onze rol als innovatief radiostation opnemen en blijven uitzenden via DAB+ (en streaming).
Goed nieuws dus want TOPradio kan blijven … via DAB+ en via streaming maar dan hebben we wél jouw hulp nodig!
TOPradio start crowdfunding
Op vrijdag 7 november was mediaminister Sven Gatz te gast bij TOPradio. Op de officiële vraag om overheidssteun te krijgen kon de minister niet ingaan. Daarom hebben we jouw bijdrage, hoe bescheiden die ook is, hard nodig want om te mogen uitzenden via DAB+ moet een bedrag betaald worden aan de zenderexploitant Norkring. Met 75 000 euro kunnen we TOPradio al 1 jaar aanbieden via DAB+! Met dit bedrag betalen we de transmissiekost, alsook de kosten om de TOPradio-muziek via de livestream (luisteren via internet) te blijven aanbieden.
Meer informatie over DAB+, het tot stand komen van het project en de beloningen gekoppeld aan een schenking (ook voor bedrijven!) kan je hier te vinden.
KLIK HIER OM JOUW DUWTJE IN DE RUG TE GEVEN.
Veel liefde van het hele TOPradio-team!

TOPradio:Bellewaerde Halloween Night

23 okt
Bellewaerde Halloween Night

TOPradio:Daar is de Schaamteloze cd-box!

17 okt
Daar is de Schaamteloze cd-box!

TOPradio:Verrassing op 1 november: de Retro Arena TOP 100 is terug!

17 okt
Verrassing op 1 november: de Retro Arena TOP 100 is terug!