Zo klinkt TOP dit najaar!

Zo klinkt TOP dit najaar!
Begin september rinkelt de schoolbel opnieuw na een lange tijd. De meesters, juffrouwen en leerlingen vliegen er terug in, maar ook je vrienden van de radio zijn er terug. Ook in het najaar hoor je op TOP de meeste dance, hits en trends van nu.
Jeroen & Koen zijn terug
Je wrijft de slapers uit de ogen terwijl Jeroen en Koen je wakker maken. Van 6.00 uur tot 10.00 uur wekken ze jou met verrassend nieuws en hun eigenzinnige humor. Daarna staan Bram Vanhee en Dr. Funk je bij om je doorheen de werkdag te sleuren.
Vanaf 15.00 uur is Wouter De Vries terug in de avondspits, met interessante nieuwtjes en massaal veel muziek. Daan De Scheemaeker is er tussen 18.00 en 20.00 uur voor de late werkers en studenten die televisie kijken maar niks vinden. Zoals ouds hoor je X-TOF een versnelling hoger schakelen in zijn Mainstage vanaf 20.00 uur. Vanaf 22.00 uur hoor je de beste TOPradio-hits de hele nacht door zonder nonsens.
Weekend
Tijdens het weekend staan Nick Vanderbeken, Geert Demeyer, Christophe Aps, Jonathan Vanhelleputte en Yoren Linsen elke week paraat. Ze begeleiden je elke zaterdag bij jouw wildste weekendplannen! In Sunday Chill op zondag laten we de muziek spreken op TOP tijdens een marathonuitzending met TOPradio-hits.
Check hieronder alvast het weekschema!
Zo klinkt TOP dit najaar!

Meer nieuws

TOPradio:Bellewaerde Halloween Night

23 okt
Bellewaerde Halloween Night

TOPradio:Daar is de Schaamteloze cd-box!

17 okt
Daar is de Schaamteloze cd-box!

TOPradio:Verrassing op 1 november: de Retro Arena TOP 100 is terug!

17 okt
Verrassing op 1 november: de Retro Arena TOP 100 is terug!