€2000aanprijzen...allemaalvoorjou!

Say what! Heb jij zin om 2000 euro aan prijzen van Shopping Stadsfeestzaal Antwerpen te winnen! Luister deze week naar TOP, herken de 'Alles-of-Niets-hit' en maak kans op die felbegeerde finaleplaats op Black Friday!

"2000 euro??? Waar moet ik zijn??" Eerst en vooral bij Jeroen & Koen! Tenminste als je wil weten wat de Alles-Of-Niets-hit van die dag is want zij maken die elke dag bekend tijdens de ochtendshow🥳.

Eens je dat weet is het écht opletten geblazen want van zodra je de 'Alles-of-Niets-hit' hoort, is het aan jou! Stuur zo snel mogelijk "Alles of Niets" in de TOPradio BE-app om kans te maken op een finaleplaats. 

Alle finalisten van de vorige dagen worden in 1 pot gegooid voor de finale. Die finale wordt gespeeld bij Jeroen & Koen op vrijdagochtend. Op Black Friday dus! 

Elke deelnemer verklaart zich akkoord met de algemene en specifieke wedstrijdvoorwaarden beschreven in het wedstrijdreglement

Check TOPradio deze week in Shopping Stadsfeestzaal Antwerpen.

De beste Black Friday-deals vind je bij Shopping Stadsfeestzaal op de Meir in Antwerpen.

Topic
Actie

Bestel hier je ticket(s) voor TOPretroarena, The Final Rave!

TOPretroarena is terug! Bigger & better want dit najaar trekken we door Vlaanderen met 5 parties op 5 locaties. Heb jij je ticket(s) al ? Bestel ze hier!
Topic

Heeft DJ VolTrack zich overtroffen voor de tweede Music Make-over?

Mission accomplished! DJ VolTrack kwam vandaag langs om de Music Make-over van deze week voor te stellen. De opdracht? Maak een dancetrack van een schaamteloze meezinger.
Topic

Dit weekend in Dance City: DJ Licious

Elke week maakt Jurgen Verstrepen je warm voor de weekendavond! In Dance City ontvangt hij deze week DJ Licious.
Topic

Hoe zit het met de WK-hype bij Oranje?

Vanavond spelen de Rode Duivels hun eerste match tegen Canada. Stress alom natuurlijk! Gaan we wel winnen tegen die Canadezen? De Nederlanders zitten alvast op wolkjes door hun eerste match.
Topic

Aster Nzeyimana dribbelt door de discotheekgeschiedenis!

Aster Nzeyimana blikt in het nieuwe Those were the days terug op de opkomst van de Belgische discotheken. Aster ken je als sportcommentator, maar wist je dat hij eigenlijk een stevig feestbeest is?
Topic

Benieuwd of Voltrack z'n eerste Music Make-over heeft overleefd?

Yente Leysens (DJ VolTrack) is YouTuber, TikTokker én een rising star in de DJ-wereld! En dat laatste wil Bram graag wel eens testen. Elke maandag krijgt VolTrack een opdracht tijdens de middagshow die hij tegen donderdag terug moet inleveren.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio