BenieuwdofVoltrackz'neersteMusicMake-overheeftoverleefd?

Yente Leysens (DJ VolTrack) is YouTuber, TikTokker én een rising star in de DJ-wereld! En dat laatste wil Bram graag wel eens testen. Elke maandag krijgt VolTrack een opdracht tijdens de middagshow die hij tegen donderdag terug moet inleveren.

Die eerste Music Make-over zit erop. I Want You van La Fuente en het voetbalcommentaar van Filip Joos passen blijkbaar beter bij elkaar dan we gedacht hadden! En allemaal op amper drie dagen tijd, toch straf hoor!

Maar wat gaat er allemaal om in Yente's hoofd in die drie dagen? Gaat hij alles af krijgen? En gaat Bram het wel goed genoeg vinden? Dat ontdek je allemaal in z'n vlog. Die kan je hieronder bekijken:

Ondertussen heeft Yente al een tweede opdracht gekregen: maak een dancetrack van een schaamteloze meezinger. Benieuwd wat hij donderdag gaat laten horen!

Topic
Actie

Bestel hier je ticket(s) voor TOPretroarena, The Final Rave!

TOPretroarena is terug! Bigger & better want dit najaar trekken we door Vlaanderen met 5 parties op 5 locaties. Heb jij je ticket(s) al ? Bestel ze hier!
Topic
Actie

Voorspel de uitslag van Kroatië-België en scoor je gewicht in frietjes!

Weet jij nu al wat de score gaat zijn in de laatste groepsmatch van onze Rode Duivels? Vul hieronder jouw pronostiek in en wie weet scoor jij wel je eigen lichaamsgewicht in frietjes van Agristo!
Topic

Dit weekend = Serious Beats Weekend! Luister én win!

Ontdek het komende weekend de beste beats uit de Serious Beats 100: de nieuwste en allerlaatste Serious Beats-compilatie uit de legendarische reeks! Een heel weekend lang goeie muziek én je kan in de prijzen vallen!
Topic
Actie

De Dance TOP 1000 is helemaal terug!

Dance TOP 1000! Dat is 2 weken lang alleen maar de allerbeste dancemuziek. Van maandag 12 december tot en met 23 december tellen we af naar die nummer 1, de beste dancetrack aller tijden! Wie mag het voor jou zijn?
Topic
Tune of the week

Dit is de TOPradio Tune Of The Week supported by Versuz!

Elke week selecteert TOPradio samen met onze collega's van club Versuz een dikke tune die de hele week extra zal worden gesteund bij TOPradio. Welke verse tune is deze week 'one to watch' en dus TOPradio Tune Of The Week'? Dat ontdek je hier!
Topic
Actie

Nele ging aan de haal met €2000 aan prijzen

Say what! Een hele week gingen we op zoek naar 12 finalisten. 12 mensen die die €2000 aan prijzen wel zagen zitten. Het enige wat ze moesten doen was luisteren... én bellen natuurlijk!
Topic
Actie

Van 500 naar 1! Dit was de Duivels Schaamteloze TOP!

Het is zover! De nummer 1 van onze Duivels Schaamteloze 500 is gekend. En wat voor één! Hieronder kan je de hele lijst terugvinden:
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio