DeCoffeeCallisBACK!Wineenjaarlanggratiskoffie☕!

De Coffee Call is terug! Jeroen & Koen gooien elke maandag een jaar lang gratis koffie te grabbel. Het enige wat je nodig hebt om dat te winnen is ... de voicemail van een vriend, familielid of collega!

Ken jij een professionele snoozer? Iemand die 's ochtends niet uit z'n bed te krijgen is? Iemand waarvan je zeker bent dat hij of zij NIET opneemt als je belt op een maandagochtend? Dan is dit jouw kans! Nomineer hem of haar via het formulier hieronder en maak kans op een jaar lang gratis koffie*! 

Jeroen & Koen bellen elke maandagochtend naar zo'n slaapkop. Als de voicemail te horen is, win jij een jaar gratis koffie van koffieboon.be. Neemt jouw vriend(in) tóch op, dan gaat hij/zij met de koffie lopen! 

Luister vanaf maandag 27 februari naar de Coffee Call bij Jeroen & Koen tussen 6u en 10u!

*1 jaar gratis koffie = een voucher van 165 euro om te spenderen bij dekoffieboon.be

Wie nomineer jij voor de Coffee Call?

Welke vriend(in), collega of kennis neemt nooit zijn telefoon op als je hem of haar belt? 😂

Coffee Lovers kopen hun koffie op dekoffieboon.be.

De beste koffie van nationale en internationale merken, steeds promo’s en topservice. Wij hebben een passie voor koffie.

Topic
Actie

Win een TOPfeestje én gratis ijsjes op je werk met de Lunchbeat!

Ga jij altijd met een gigantische smile naar je werk? Zijn je collega's eigenlijk eerder goeie vrienden? Schrijf je dan nu in voor 'De Lunchbeat' en wie weet komt Laura ijsjes uitdelen tijdens JOUW middagpauze! Want zeg nu zelf ... Gratis ijsjes én een feestje op het werk, daar zegt toch niemand 'nee' tegen?
Topic
Tune of the week

Dit is deze week de TOP Tune of the Week! ✨

Welke nieuwe schijf verdient deze week extra aandacht? We draaien de TOP Tune Of The Week extra veel voor jou! Wie pakt deze week de TOP Tune Of The Week? Dat ontdek je hier!
Topic

Deze week: dé TOPretroarena 500 Replay!

Dé ultieme retrolijst is terug! De 500 beste retro-classics aller tijden, een hele week lang op onze online zender TOPretroarena! Wie mag er op nummer 1 van jou?
Topic
Podcast

Herbeleef hier de weekendwaanzin!

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic
Actie

Laura leest! Lees jij mee?

De lente komt eraan en hopelijk brengt die ook de zon mee. Het enige dat je dan nog nodig hebt, is een goed boek. Daarom hebben we elke twee weken 3 TOP boeken voor jou!
Topic

Dit was de Schaamteloze 500!

De Schaamteloze 500 zit erop! Zoek hier (zonder schaamte) jouw schaamteloze favoriet:
Topic

Een ongezouten mening gemist? Beluister ze hier allemaal!

We mogen al een keer klagen! Elke vrijdagmiddag deelt een stand-upcomedian in de Xandershow zijn of haar ongezouten mening over een bepaald onderwerp uit een week actualiteit.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio