Ditweekend=SeriousBeatsWeekend!Luisterénwin!

Ontdek het komende weekend de beste beats uit de Serious Beats 100: de nieuwste en allerlaatste Serious Beats-compilatie uit de legendarische reeks! Een heel weekend lang goeie muziek én je kan in de prijzen vallen!

Serious Beats is ondertussen een icoon in de muziekwereld geworden. Sinds 1991 verzamelt Serious Beats dé  dancehits die er toe doen. Ondertussen is de 100ste editie uit ... en dat moet gevierd worden!

Dit weekend kan je op TOP luisteren naar het 'Serious Beats Weekend'. Elk uur hoor je minstens 1 track uit de SB100-compilatie op je radio. Daarbovenop geven we het hele weekend lang Serious Beats 100 6CD-boxen weg.

Maar dat is niet alles! We geven ook 1 superexclusief Serious Beats-pakket weg met daarin:

  • Een SB100-vinylbox set (3x5x12")
  • 2 Serious Beats-slipmatten
  • 1 SB100 6CD-box
  • Een Serious Beats-pet

Hoe je zo'n cd of het hele pakket wint? Dat gaan de presentatoren je dit weekend allemaal uitleggen. Luister op zaterdag 3 en zondag 4 december naar het weekend van TOP.

Wil je Serious Beats 100 zeker niet missen? Check de compilatie dan nu al in de Serious Beats-shop!

Topic

De Fitste Firma Van Vlaanderen is bekend!

Vandaag namen Planet-Eco uit Ninove en Transportbedrijf Theo Van De Velde het tegen elkaar op in de grote finale van de Fitste Firma Van Vlaanderen.
Topic

Dit weekend in Dance City: Amari

Elke week maakt Jurgen Verstrepen je warm voor de weekendavond! In Dance City ontvangt hij deze week Amari
Topic
Actie

Raad de minihit en win een Jumbo-bedrag*!

Ben jij een levende Shazam? Herken jij een track in een fractie van een seconde? Dan levert de Minihit jou volgende week misschien wel een Jumbo-bedrag* op!
Topic

Astrid Coppens op tram 4? Dat verdient een telefoontje van Peter!

Astrid Coppens is de magische grens van de 40 voorbij! Dat verdient felicitaties... Óók van Peter Verhoeven! Ze verklapte zelfs wat haar favoriete verjaardagscadeau is.
Topic
Tune of the week

Dit is de TOPradio Tune Of The Week supported by Versuz!

Elke week selecteert TOPradio samen met onze collega's van club Versuz een dikke tune die de hele week extra zal worden gesteund bij TOPradio. Welke verse tune is deze week 'one to watch' en dus TOPradio Tune Of The Week'? Dat ontdek je hier!
Topic
Actie

Werk jij binnenkort bij de Fitste Firma Van Vlaanderen?

Hoe zit het met de sportieve voornemens van jou en je collega's voor 2023? Als het antwoord "Dat kan beter" is. Dan komt TOP to the rescue want je collega's en jij kunnen de Fitste Firma Van Vlaanderen worden!
Topic

Een ongezouten mening gemist? Beluister ze hier allemaal!

We mogen al een keer klagen! Elke vrijdagmiddag deelt een stand-upcomedian in de Xandershow zijn of haar ongezouten mening over een bepaald onderwerp uit een week actualiteit.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio