NuvrijdaginThePartyroom

Elke vrijdag vier je het weekend in The Partyroom! Welke gasten starten samen met jou en Wouter een nieuw weekend? Dat ontdek je hier!

Nu vrijdag blazen we terug alle stress van de werkweek weg met een nieuw Crazy Kwartierke met X-TOF, Wouter belt met Quintino over zijn nieuwe track en niemand minder dan de Nederlandse topper Don Diablo zorgt voor een guestmix om niet te missen.

The Partyroom is powered by JBL

Topic

David Guetta opnieuw de populairste dj ter wereld!

David Guetta is voor de tweede keer op rij gekroond tot populairste dj ter wereld. Op plaats 2 en 3 in de DJ Mag Top 100 staan Martin Garrix en Armin van Buuren. De eerste Belgen in de lijst zijn Dimitri Vegas & Like Mike!
Topic

Meespelen in de nieuwe film 'Zillion'? Het kan!

Heb je altijd al eens willen meespelen in een film? Dan ben jij de man of vrouw die we zoeken voor een figurantenrol in de nieuwe langverwachte film 'Zillion'.
Topic
Tune of the week

Welke track is deze week Versuz Tune Of The Week?

Elke week selecteren onze collega's van club Versuz een dikke tune die de hele week extra zal worden gesteund bij TOPradio. Welke verse tune is deze week 'one to watch'? Dat ontdek je hier!
Topic

Welke clubs bezochten we de voorbije week?

Nog tot en met woensdag 13 oktober vind je ons elke dag pal voor de ingang van een bekende Belgische club met onze JBL Live Pro+ earbuds.
Topic

DE SPINNING 30 VAN 8 OKTOBER

Ontdek elke week de beste TOPradio-hits in de Spinning 30!
Topic

What? Jeroen & Koen krijgen met de politie te maken! 😱

Jeroen & Koen gingen jouw ingezonden beterschapskaartjes voor parlementslid Sihame El Kaouakibi persoonlijk afgeven. Een echt warme kaartjesoverhandiging werd het niet want Jeroen & Koen kregen te maken met de politie 😱👮 Bekijk de video hier!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio