TelafnaarjouwzomermetdeSummerbeat500!

Welke zonnige TOPradio-beats mogen de zalige zomer van 2022 inzetten in de Summerbeat 500? Dat heb jij bepaalt tijdens de voorbije stemweek. Luister vanaf maandag 27 juni naar de Summerbeat 500!

We vieren de start van je favoriete seizoen met de Summerbeat 500 van maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli! Het wordt helemaal jouw lijst want jij hebt bepaald welke zomerbeats je hoort.

Luister elke dag tussen 10u en 18u en maak kans op hét zomergadget van 2022: stralend geflipte TOPradio-flipflops om je voeten deze zomer koel te houden. Laat die zomerbries maar komen! 

Topic
Actie

Gezocht: de Plezantste Werf van 't Land! Schrijf je werf hier in!

Als je in de bouwsector werkt dan weet je wat het is om met je handen te werken. Maar nu ... mogen diezelfde handen de lucht in! We vieren de start van het bouwverlof met de TOPradio-werftour dus nomineer jouw werf als 'Plezantste van 't land'!
Topic
Actie

Ga als VIP feesten in Club Versuz!

Doe mee en maak de hele zomer kans op een Versuz VIP-pakket om met je vrienden te gaan feesten in Versuz Hasselt.
Topic
Actie

Win je tickets voor Dance D-Vision!

Het dancefestival Dance D-Vision viert zijn tiende verjaardag tijdens het eerste weekend van augustus met een affiche vol toppers! Wil jij het ook meemaken? Doe mee want hier maak je kans op een duoticket voor vrijdag 5, zaterdag 6 of zondag 7 augustus!
Topic

Jeroen & Koen bellen klimaatactivist Kamiel Spiessens!

Vergeet Greta Thunberg en Anuna De Wever. Deze ochtend hadden Jeroen & Koen de enige echte Kamiel Spiessens aan de telefoon.
Topic

Nils Van Zandt komt naar de laatste Partyroom van het seizoen!

Elke vrijdag vier je het weekend in The Partyroom! Welke gasten ontvangt Wouter deze vrijdag? Dat ontdek je hier!
Topic

Wij helpen jou aan een job!

Op zoek naar een job maar nog niet gevonden wat je zoekt? Onze adverteerders zijn op zoek naar versterking en misschien ben jij wel de persoon die zij zoeken. Neem hieronder een kijkje en vind de job die bij jou past.
Topic

Kijk nu ook live binnen in de TOPstudio!

Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen van TOP? Dat kan nu want tijdens de Summerbeat 500 kan je ook meekijken in de studio van TOPradio! Klik hieronder voor de videostream en kijk binnen in de studio terwijl je luistert naar TOPradio.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio