Watchout!DeTOPretroarena500isterugbijTOP!

2022 is bijna voorbij maar het jaar is niet compleet zonder dé ultieme retrolijst! Heb jij de TOPradio BE-app al? Een must want dé TOPretroarena 500 is te horen via onze online zender TOPretroarena! Op vrijdag 30 december hoor je de finale op TOPradio.

De allerbeste retro houseplaten uit de 90's en 00's in één lijst. Dát is de TOPretroarena 500! Je kan vanaf maandag 26 december  de hele week terecht op onze online zender TOPretroarena! De beste 100 uit de lijst hoor je vrijdag rechtstreeks op TOPradio! 

Dus nog even samenvatten ... waar kan je terecht om NIETS te missen van de mooiste retro houselijst ter wereld? 

📅 Vanaf maandag 26 december tot en met vrijdag 30 december (elke dag vanaf 10u).
🔉 TOPretroarena 500 op TOPretroarena (via de TOPradio BE-app).

📅 Op vrijdag 30 december vanaf 10u.
🔉 De 100 beste in de TOPretroarena 100 op TOPradio (via FM, DAB+ en de TOPradio BE-app)

Topic

De Fitste Firma Van Vlaanderen is bekend!

Vandaag namen Planet-Eco uit Ninove en Transportbedrijf Theo Van De Velde het tegen elkaar op in de grote finale van de Fitste Firma Van Vlaanderen.
Topic

Dit weekend in Dance City: Amari

Elke week maakt Jurgen Verstrepen je warm voor de weekendavond! In Dance City ontvangt hij deze week Amari
Topic
Actie

Raad de minihit en win een Jumbo-bedrag*!

Ben jij een levende Shazam? Herken jij een track in een fractie van een seconde? Dan levert de Minihit jou volgende week misschien wel een Jumbo-bedrag* op!
Topic

Astrid Coppens op tram 4? Dat verdient een telefoontje van Peter!

Astrid Coppens is de magische grens van de 40 voorbij! Dat verdient felicitaties... Óók van Peter Verhoeven! Ze verklapte zelfs wat haar favoriete verjaardagscadeau is.
Topic
Tune of the week

Dit is de TOPradio Tune Of The Week supported by Versuz!

Elke week selecteert TOPradio samen met onze collega's van club Versuz een dikke tune die de hele week extra zal worden gesteund bij TOPradio. Welke verse tune is deze week 'one to watch' en dus TOPradio Tune Of The Week'? Dat ontdek je hier!
Topic
Actie

Werk jij binnenkort bij de Fitste Firma Van Vlaanderen?

Hoe zit het met de sportieve voornemens van jou en je collega's voor 2023? Als het antwoord "Dat kan beter" is. Dan komt TOP to the rescue want je collega's en jij kunnen de Fitste Firma Van Vlaanderen worden!
Topic

Een ongezouten mening gemist? Beluister ze hier allemaal!

We mogen al een keer klagen! Elke vrijdagmiddag deelt een stand-upcomedian in de Xandershow zijn of haar ongezouten mening over een bepaald onderwerp uit een week actualiteit.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio