WerkjijbinnenkortbijdeFitsteFirmaVanVlaanderen?

Hoe zit het met de sportieve voornemens van jou en je collega's voor 2023? Als het antwoord "Dat kan beter" is. Dan komt TOP to the rescue want je collega's en jij kunnen de Fitste Firma Van Vlaanderen worden!

Wist je dat een bedrijf dat inzet op de gezondheid van z’n werknemers die investering ruimschoots terugverdient? Medewerkers zijn fitter, gezonder, voelen zich beter, hebben minder last van stress, zijn minder vaak ziek en dus ook productiever. Waar wacht je nog op? 

Jeroen & Koen gaan samen met Olivier Deschacht en Sport Vlaanderen op zoek naar fitte firma's (in spé). Hebben jij en je collega's je vorige week ingeschreven? Dan gaan jullie misschien wel aan de haal met dé sport ‘make-over’! Sport Vlaanderen tovert jouw bedrijf om tot de Fitste Firma Van Vlaanderen met: 

  • Een sportcoach
  • Een bezoek van jurylid Olivier Deschacht
  • Een healthscan van de hele werkvloer
  • De nodige sportinfrastructuren
  • Professionele sportieve begeleiding van de werkvloer.

De halve finalisten voor de Fitste Firma Van Vlaanderen:

Deze week bellen Jeroen & Koen elke dag met een firma die kans maakt op de grote finale van vrijdag. Voor die finale blijven nog maar twee bedrijven over. Een extra kans om de jury te overtuigen dus!

Maandag was Transport Theo Van de Velde aan de beurt. Jeroen & Koen kregen Karen aan de lijn. Wat ze allemaal te vertellen had en waarom zij de Fitste Firma Van Vlaanderen moeten worden hoor je in het fragment hieronder. ⬇️

Dinsdag was het de beurt aan Bakker Belgium. Jeroen & Koen kregen Stephanie aan de lijn. Wat ze allemaal te vertellen had en waarom zij de Fitste Firma Van Vlaanderen moeten worden hoor je in het fragment hieronder. ⬇️

Woensdag hoorde je Planet Eco. Jeroen & Koen kregen Glenn aan de lijn. Wat hij allemaal te vertellen had en waarom Planet Eco de Fitste Firma Van Vlaanderen moeten worden hoor je in het fragment hieronder. ⬇️

Deze firma's zijn al fit!

Eén van de fitte firma’s in Vlaanderen is TVH uit Waregem. Zij behaalden het label Sportbedrijf van Sport Vlaanderen.
Hoe dat juist in zijn werk gaat en welke sportactiviteiten ze doen bij TVH hoor je in onderstaand gesprek met de communicatie manager Isabelle Van De Voorde.

Ook bij Remotec in Gent zijn ze fan van beweging op de werkvloer. Zij behaalden het label Sportbedrijf van Sport Vlaanderen.
Hoe ze het bij Remotec aanpakken hoor je in onderstaand gesprek met de management-assistent Aileen Van der Aa.

Ook bij Mutimasters Group uit Antwerpen is sport op de werkvloer belangrijk. 
Hoe ze het bij Mutimasters Group aanpakken hoor je in onderstaand gesprek met Dave Van Woensel.

Zet je bedrijf in beweging met Sport Vlaanderen en word een sportbedrijf! Ontdek er alles over op Sport.vlaanderen/sportbedrijf

Topic

De Fitste Firma Van Vlaanderen is bekend!

Vandaag namen Planet-Eco uit Ninove en Transportbedrijf Theo Van De Velde het tegen elkaar op in de grote finale van de Fitste Firma Van Vlaanderen.
Topic

Dit weekend in Dance City: Amari

Elke week maakt Jurgen Verstrepen je warm voor de weekendavond! In Dance City ontvangt hij deze week Amari
Topic
Actie

Raad de minihit en win een Jumbo-bedrag*!

Ben jij een levende Shazam? Herken jij een track in een fractie van een seconde? Dan levert de Minihit jou volgende week misschien wel een Jumbo-bedrag* op!
Topic

Astrid Coppens op tram 4? Dat verdient een telefoontje van Peter!

Astrid Coppens is de magische grens van de 40 voorbij! Dat verdient felicitaties... Óók van Peter Verhoeven! Ze verklapte zelfs wat haar favoriete verjaardagscadeau is.
Topic
Tune of the week

Dit is de TOPradio Tune Of The Week supported by Versuz!

Elke week selecteert TOPradio samen met onze collega's van club Versuz een dikke tune die de hele week extra zal worden gesteund bij TOPradio. Welke verse tune is deze week 'one to watch' en dus TOPradio Tune Of The Week'? Dat ontdek je hier!
Topic

Een ongezouten mening gemist? Beluister ze hier allemaal!

We mogen al een keer klagen! Elke vrijdagmiddag deelt een stand-upcomedian in de Xandershow zijn of haar ongezouten mening over een bepaald onderwerp uit een week actualiteit.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio