Wijhelpenjouaaneenjob!

Op zoek naar een job maar nog niet gevonden wat je zoekt? Onze adverteerders zijn op zoek naar versterking en misschien ben jij wel de persoon die zij zoeken. Neem hieronder een kijkje en vind de job die bij jou past.

👷 Willemen Infra
Werk je graag in de buitenlucht en in een tof team? Word wegenarbeider bij Willemen Infra!
Meer info ➡️ Willemen Infra

🧹 Home Maid
Op zoek naar een gevarieerde job? Ga aan de slag als exclusieve huishoudhulp. Niet zomaar poetshulp, maar een deel van de familie!
Meer info ➡️ Home Maid

✂️ Coiffure Nadia & Thierry
Kan je goed met een schaar overweg? Dan ben je bij Coiffure Nadia & Thierry aan het juiste adres. Zij zijn op zoek naar kappers, zowel fulltime als parttime.
Meer info ➡️ Coiffure Nadia & Thierry

🛠️ Verolift
BIj Verolift zoekt men Junior en Senior monteurs van liften. Ook servicetechniekers zijn meer dan welkom.
Meer info ➡️  Verolift

🚘 Volvo Car Gent
Respect voor je werk, straffe verloning en een pak werknemersvoordelen. Kom werken aan de elektrische auto’s van de toekomst en jouw toekomst!
Meer info ➡️ Volvo Car Gent

🚘 Volvo Group Logistics
Bij Volvo Group Logistics zoeken ze magazijnmedewerkers én meer!
Meer info ➡️ Volvo Group Logistics

🚘 Accent Construct & Technical
Ga aan de slag in de bouw samen met Accent! Daarnaast kan je meedoen met de wedstrijd en maak je kans om een extra maandloon te winnen
Meer info ➡️ Win een extra maandloon

☀️ Suntronics
Word zelf ook een genie in energie en ga voor een job bij Suntronics!
Meer info ➡️ Suntronics

🏠 Mutec
Mutec is op zoek naar gemotiveerde dakwerkers.
Meer info ➡️ Mutec

🏠 Verhulst
Interesse in hout- en aluminiumschrijnwerk? Dan is een job bij Verhulst misschien iets voor jou.
Meer info ➡️ Verhulst

🍸 Team Work
Heb je een voorliefde voor evenementen en ben je geprikkeld door wat wij doen? Ben jij op zoek naar een wijze studentenjob of flexi-job of ben je zelf volledig beschikbaar voor een nieuwe uitdaging? Schrijf je dan nu in op onze website en kom naar een van onze job dagen. Het Team-Work team kijkt er naar uit jou te verwelkomen.
Meer info ➡️ Team Work

Topic

Deze 3 moet je deze week gehoord hebben! (week 20)

Bij TOPradio kiezen we elke week drie nummers uit die jij zeker moet checken. En deze week zijn dat niet de minste: Onder meer Robin Schulz, Bob Sinclar en Sofi Tukker zorgen ervoor dat niemand deze week kan blijven stilzitten.
Topic

Bram & Laura gingen roeien bij Sport Vlaanderen op hun sportkamp! 🚣‍♂️

Jullie stemmen zijn geteld en de eerste sport werd ondertussen al uitgetest. Bram & Laura gingen roeien bij Sport Vlaanderen. Wie slaagt erin om stabiel te blijven in de boot en wie gaat er kopje onder? Ontdek het in deze video!
Topic
Tune of the week

Dit is de TOPradio Tune Of The Week supported by Versuz!

Elke week selecteert TOPradio samen met onze collega's van club Versuz een dikke tune die de hele week extra zal worden gesteund bij TOPradio. Welke verse tune is deze week 'one to watch' en dus TOPradio Tune Of The Week'? Dat ontdek je hier!
Topic

Dit is de Spinning 30 van 13 mei!

Luister elke vrijdag naar de Spinning 30 tussen 12u en 14u! Check hier de lijst van afgelopen vrijdag.
Topic

Club Brugge-supporter Rik Verheye is vroeg uit de veren na een korte feestnacht!

Club Brugge versloeg gisterenavond grote concurrent Union met 1-0. Op die manier komt de titel wel héél dichtbij. Brugse superfan Rik Verheye was erbij en kwam erover babbelen bij Jeroen & Koen. En zelfs een kleine 5 uur slaap kon Rik's goede humeur niet klein krijgen.
Topic

Een barst in de vriendschap tussen Jeroen & Koen ...

Zit er een haar in de boter tussen Jeroen en Koen? Volgens luisteraar Arne alleszins wel. Hij bracht Jeroen telefonisch op de hoogte van het geroddel van Koen. Is dit het einde van het duo Jeroen & Koen?
Topic

Let op! Er circuleert een vals Facebook-profiel van Laura!

We krijgen de laatste tijd heel wat berichtjes van luisteraars die vragen of dit profiel echt is. Het antwoord is 'nee'. Dit is een fake-profiel. Als je onderstaand profiel toch moest tegenkomen: rapporteren en blokkeren!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio