WordjijTOPstudent2023?

Welke student ben jij? De uitslover, de planner, de uitsteller of juist een party animal? Schrijf je snel in en wie weet word jij wel onze TOPstudent!

Heb jij zin in een goed feestje met je sportclub, je studentenvereniging, je vriendengroep, … met een TOP-DJ én de Bicky-foodtruck, schrijf je dan nu in voor de TOPstudent 2023.

Vanaf 2 maart gaan Wouter en Valerie tijdens Dancing Donderdag acht weken lang op zoek naar die topper in TOPstudent nieuwsnerd. Kan jij zo snel mogelijk 4 krantenkoppen en de Bickybonusvraag beantwoorden met fake of fact?

Schrijf je nu in en wordt “TOPstudent 2023” en win de komst van de Bicky foodtruck en TOPradiomuziek. Want Bicky Burgers voor jou en al je vrienden, daar zegt toch niemand 'nee' tegen?

Nu al een Bicky’tje scoren met korting? Klik dan hier.

Welke student je ook bent, ga voor de titel van 'TOPstudent 2023'! 

Hoe kan je deelnemen?

Vul het formulier hieronder in.

“Powered by Bicky Burger, Your Taste, Your Bicky”

Topic

Elke dag bij TOPretroarena: aftellen naar TOPretroarena, The Party!

Het is aftellen naar de TOPretroarena,The Party! En dat doen we zoals we dat het beste kunnen. Vier weken hoor je elke dag een TOP-dj zichzelf en jou opwarmen voor The Easter Edition van TOPretroarena, The Party!
Topic
Actie

Laura leest! Lees jij mee?

De lente komt eraan en hopelijk brengt die ook de zon mee. Het enige dat je dan nog nodig hebt, is een goed boek. Daarom hebben we elke twee weken 3 TOP boeken voor jou!
Topic

Rechtzetting van Sven De Ridder na uitspraken over mogelijk dieet...

Deze morgen belden Jeroen en Koen met Sven De Ridder. Ze hadden het over zijn nieuwe voorstelling, maar ook over zijn dieet. Of toch niet?
Topic
Actie

Peter houdt z'n wafel en jij wint er wafels mee!

Vind jij dat Peter soms wat te veel babbelt? Wij bij TOP hebben daar een oplossing voor gevonden! En jij kan er lekkere wafels mee winnen!
Topic
Tune of the week

Dit is deze week de TOP Tune of the Week! ✨

Welke nieuwe schijf verdient deze week extra aandacht? We draaien de TOP Tune Of The Week extra veel voor jou! Wie pakt deze week de TOP Tune Of The Week? Dat ontdek je hier!
Topic
Podcast

Herbeleef hier de weekendwaanzin!

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic

Wij helpen jou aan een job!

Op zoek naar een job maar nog niet gevonden wat je zoekt? Onze adverteerders zijn op zoek naar versterking en misschien ben jij wel de persoon die zij zoeken. Neem hieronder een kijkje en vind de job die bij jou past.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio