Xander'sAfterworkbijsportschoolHasselt

De eerste afterworkparty zit erop! Sfeer, topdj, hapjes en natuurlijk de nodige drankjes ... Alles was aanwezig voor een feestje met de collega's van sportschool Hasselt.

Ook nood aan een afterworkparty met de collega's? Goed nieuws! Xander's Afterwork komt terug op donderdag 27 juni. Schrijf je nu al in om kans te maken!

De volgende afterork party

📅 Inschrijven:  vanaf NU!
🎉 Afterwork-party: donderdag 27 junitussen 16u en 18u.
📍 TOPradio (FM, DAB+, Digitale TV, TOPradio.be, TOPradio BE-app)

Schrijf je in voor Xander's Afterwork:

Xander's Afterwork samen met ACEG en SPOQ

  • ACEG, de oplossing voor al uw keuringen. A great place to work! Kijk voor meer ACEG.be.
  • SPOQ, één digitaal platform voor diensten op het vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu. Klaar voor complete controle? Check SPOQ.be
Topic
Actie

TOP-ijstoer

Wieeeee wil er allemaal een ijsje? GOED NIEUWS: TOP trakteert jou en jouw collega's op een verfrissend ijsje met de TOP ijstoer! Hoeveel bolletjes wil jij?
Topic
Actie

De Coffee Call is TERUG! Win een jaar lang gratis koffie! ☕

De Coffee Call is terug! Jeroen & Koen gooien vanaf 19 februari elke maandag een jaar lang gratis koffie te grabbel. Het enige wat je nodig hebt om dat te winnen is ... de voicemail van een vriend, familielid, collega, ...!
Topic

Erop of eronder?

Erop of eronder? Jij mag het bepalen!
Topic
Actie

TOPradio doet mee aan de Strong Viking Obstacle Run!

De TOP dj's gaan de uitdaging aan! Begin september staan we samen aan de start van de Strong Viking Obstacle Run op Provenciaal Domein Puyenbroeck! 💪
Topic

Volgende week vrijdag: TOPbam Pat B 100!

Zet 31 mei in je agenda, want dan is er de TOPbam Pat B 100! DJ Pat B, de koning van de Jumpstyle presenteert dé ultieme lijst van Jump & Hardstyle!
Topic

Dit zijn onze TOP Tunes Of The Week van 2024! 🔥

Welke nieuwe schijven verdienen deze week extra aandacht? We draaien de TOP Tune Of The Week extra veel voor jou! En welke plaat moet je volgens TOPtechno en TOPversuz écht gehoord hebben? Dat ontdek je hier!
Topic

Dit is de TOP hit 40 van afgelopen weekend!

Elke week overloopt Jens De Wilde de meest gedraaide hits op TOP in de TOP HIT 40. Benieuwd hoe de lijst er afgelopen weekend uitzag? Check 'm hieronder!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio