Topic
Actie

De Dance TOP 1000 knalt én bruist ook letterlijk! 🍾🥂

De Dance TOP 1000 knalt nog tot en met vrijdag 22 december op TOP! We kraken alvast onze beste flessen om hét radio-eindejaarsfeest extra te vieren. Doe mee want tijdens de Dance TOP 1000 kunnen onze bruisende hits je een exclusief cavapakket opleveren!
Topic
Actie

Van wie word jij Secret Santa dit jaar? 🎅🎄

Ho Ho Ho! Volgende week ben JIJ de kerstman! Doe je lief, buurman, beste vriend(in), ouders of favoriete collega een zalig kerstcadeau ... zónder dat ze weten dat 't van jou komt!
Topic
Actie

Goed bevonden in 30 seconden! Of toch niet?

Wouter en Toon geven graag kansen aan jong producergeweld! Daarom gaan ze elke week op zoek naar muziekproducers die een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Ben jij zo iemand? Upload je track hieronder!
Topic
Actie

De lunchbeat is helemaal terug! Win een TOPparty op het werk! 🎉

De Lunchbeat is terug! Kunnen die middagpauzes bij jou op 't werk wat extra beats gebruiken? Schrijf je dan als de bliksem in en wie weet komt de Lunchbeat wel naar jou toe met vette beats en heeeerlijke lunch!
Topic
Actie

Jeroen & Koen gaan op zoek naar Parels voor de Zwijnen! 📺🍿

Jeroen & Koen gaan op zoek naar dé kijk-parel. Heb jij een serie, film, docu, soap, ... die Jeroen & Koen (en de rest van Vlaanderen) absoluut gezien moeten hebben? Stuur het nu in via onderstaand formulier!
Topic
Actie

Alles of niets? Luisteraar Aisha wint €2000 aan prijzen! 🤩

Was jij ook zo in de ban van Alles of Niets afgelopen week? De inzet was hoog: €2000 (!) aan prijzen van de winkels uit het centrum van Brugge. In het finalespel ging luisteraar Aisha uiteindelijk lopen met ALLES!
Topic
Actie

Luisteraar Ashley kraakte de code van Peters Fietsslot!

2-4-7-6! En toen opende het slot. Ashley Van De Meulebroecke uit Evergem kraakte de code van 'Peters Fietsslot' en fietst voortaan rond met een gloednieuwe elektrische fiets van Belgocycle!
Topic
Actie

Dit is onze TOPstudent 2023!

Robin en Yirii waren de TOPstudent 2023-finalisten en maakten kans op een TOPfeestje met de Bicky Foodtruck. Maar wie haalde de meeste stemmen?
Topic
Actie

WOW! Sofie uit Meerbeek wint €1240 met de Minihit! 🎉

't Is gebeurd! 🎉 De Minihit waar Vlaanderen al dagenlang naar zocht is geraden! Luisteraar Sofie uit Meerbeek wist David Guetta & Bebe Rexha te herkennen met 'I'm Good (Blue)' en wint €1240 winkelbudget bij Jumbo.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio