Topic
Actie

Raad de minihit en win een Jumbo-bedrag*!

Ben jij een levende Shazam? Herken jij een track in een fractie van een seconde? Dan levert de Minihit jou volgende week misschien wel een Jumbo-bedrag* op!
Topic
Actie

Werk jij binnenkort bij de Fitste Firma Van Vlaanderen?

Hoe zit het met de sportieve voornemens van jou en je collega's voor 2023? Als het antwoord "Dat kan beter" is. Dan komt TOP to the rescue want je collega's en jij kunnen de Fitste Firma Van Vlaanderen worden!
Topic
Actie

Dit is de volledige Dance TOP 1000!

What a ride! De Dance TOP 1000 was hét radiofeest van december. 1000 platen? Dan kan het wel eens gebeuren dat je er eentje gemist hebt. Hieronder kan je op je gemak nog eens door de lijst scrollen!
Topic
Actie

Watch out! De TOPretroarena 500 is terug bij TOP!

2022 is bijna voorbij maar het jaar is niet compleet zonder dé ultieme retrolijst! Heb jij de TOPradio BE-app al? Een must want dé TOPretroarena 500 is te horen via onze online zender TOPretroarena! Op vrijdag 30 december hoor je de finale op TOPradio.
Topic
Actie

Zaterdag op TOP: het beste uit de Dance TOP 1000 LIVE in the mix!

Zaterdag 17 december blikken Jens & One-T terug op de eerste week Dance TOP 1000 ... met een marathon-uitzending! De hele dag hoor je de TOP 1000-hits LIVE in the mix.
Topic
Actie

Twee weken Dance TOP 1000! Ben jij er klaar voor?

We zijn vertrokken! 1000 keer beats, 1000 keer dansen en 1000 keer een vette dancehit! Vanaf maandag 12 december twee weken lang dé Dance TOP 1000.
Topic
Actie

Luisteraar Pieter voorspelde de 0 - 0 en wint 83 kilogram frietjes!

Het WK Voetbal zit erop en met een pover WK-rapport keren de Rode Duivels terug naar huis. 1 luisteraar zal dat zéker niet aan zijn hart laten komen. Pieter uit Moen voorspelde de uitslag van Kroatië - België correct én wint zijn gewicht in frietjes!
Topic
Actie

Nele ging aan de haal met €2000 aan prijzen

Say what! Een hele week gingen we op zoek naar 12 finalisten. 12 mensen die die €2000 aan prijzen wel zagen zitten. Het enige wat ze moesten doen was luisteren... én bellen natuurlijk!
Topic
Actie

Van 500 naar 1! Dit was de Duivels Schaamteloze TOP!

Het is zover! De nummer 1 van onze Duivels Schaamteloze 500 is gekend. En wat voor één! Hieronder kan je de hele lijst terugvinden:
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio