Armin Van Buuren geeft intieme liveshow speciaal voor echte fans!

12.11.2019

Armin Van Buuren geeft intieme liveshow speciaal voor echte fans!

categorieNieuws

Armin van Buuren kondigde daarnet aan bij Wouter dat hij klaar is voor een nieuwe grote show, zijn meest persoonlijke en intieme show tot nu toe: ‘This Is Me’. 

Op donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 22 mei 2020 staat de wereldberoemde dj in de Ziggo Dome in Amsterdam (Nederland).

Uniek en exclusief
Voor fans wereldwijd zijn de shows in Amsterdam de enige kans om ‘This Is Me’ te zien, er zal geen tour volgen. Tijdens de show neemt Armin van Buuren zijn fans mee naar alle belangrijke momenten uit zijn carrière. Zo komen zijn eerste optredens in 1996 aan bod maar ook de intense creatieve sessies voor zijn laatste studioalbum ‘Balance’. Er wordt bijna twintig jaar ‘A State of Trance’ herbeleefd en de fans krijgen een muzikale tour langs de diverse ‘Armin Only’ shows. Het is de eerste keer dat de dj deze momenten combineert in één unieke show die uitsluitend in Amsterdam te zien zal zijn.

De wereldwijde ticketverkoop van ‘This Is Me’ start op 23 november om 12 uur via de officiële website: arminvanbuuren.com

Win een duoticket voor This Is Me
Wil jij deze exlusieve Armin-liveshow meemaken in Amsterdam? Luister dan nu naar Wouter want Armin kom hoogstpersoonlijk een luisteraar trakteren op een duoticket voor zijn nieuwe show!

Share :

Relevante artikels

aan het laden..
Topradio