Je zomer klinkt nog beter met de JBL Charge 5 Tomorrowland speaker!

06.07.2021

Je zomer klinkt nog beter met de JBL Charge 5 Tomorrowland speaker!

categorieNieuws

Tomorrowland en JBL hebben voor het tweede jaar op rij samen een unieke bluetooth-speaker uitgebracht! De JBL Pro Sound staat garant voor pompende bassen en helder geluid. Deze speaker kan je overal meenemen en garandeert je tot 20 uur feest! Met de geïntegreerde powerbank kan je zelfs je smartphone opladen!

Strand- en zwembadspeaker
De JBL Charge 5 Tomorrowland speaker kan ook mee op vakantie want de speaker is bestand tegen zand op het strand én een plons in het water. De limited edition JBL Charge 5 Tomorrowland speaker is nu verkrijgbaar bij jouw JBL-specialist zoals Mediamarkt, Krëfel, Art & Craft, Vanden Borre, Fnac en in de Tomorrowland DJ & Experience Store in het hartje van Antwerpen!

Wil jij er één winnen?
Luister naar TOPradio, raad online wie de Mystery dj is. Hou onze site in de gaten want de tips om de Mystery DJ te onthullen komen elke week online! Telkens op vrijdag maakt Bram Vanhee in Summer Beat (tussen 14u en 16u) de winnaar van de week bekend. Wie weet geniet je deze zomer nog van de pro sound van de JBL Charge 5 Tomorrowland editie speaker!

Share :

Meer TOP-nieuws