Topic

Dit zijn onze TOP Tunes Of The Week van 2024! 🔥

Welke nieuwe schijven verdienen deze week extra aandacht? We draaien de TOP Tune Of The Week extra veel voor jou! En welke plaat moet je volgens TOPtechno en TOPversuz écht gehoord hebben? Dat ontdek je hier!
Topic
Actie

Win jij alles? 🤩 ... Of Niets? 😭

Alles Of Niets is terug! Wie gaat aan de haal met €2000 (!) shoppingbudget om vrij te besteden in Waasland shopping? Misschien ben jij het wel! 😉
Topic

Dit is de TOP HIT 40 van afgelopen weekend!

Elke week overloopt Jens De Wilde de meest gedraaide hits op TOP in de TOP HIT 40. Benieuwd hoe de lijst er afgelopen weekend uitzag? Check 'm hieronder!
Topic
Podcast

START de weekendwaanzin van Jeroen & Koen! 🎉🎉

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic
Actie

De Coffee Call is TERUG! Win een jaar lang gratis koffie! ☕

De Coffee Call is terug! Jeroen & Koen gooien vanaf 19 februari elke maandag een jaar lang gratis koffie te grabbel. Het enige wat je nodig hebt om dat te winnen is ... de voicemail van een vriend, familielid, collega, ...!
Topic

De Minihit is geraden! Luisteraar Robin wint € 2000!

EINDELIJK! De Minihit is geraden! Na twee weken zoeken is het luisteraar Robin uit Nazareth die de pot van 2000 euro wint.
Topic

Raad de Minihit dankzij de MiniHINTS!

De Minihit is ondertussen al méér dan 1700 euro waard! Daarom heeft de jury beslist om jou te helpen met tips ... of beter gezegd hints. Minihints! Check hier de Minihits en raad de Minihit voor iemand jou voor is!
Topic

Dit was de volledige TOPtechno 100!

Vrijdag hoorde je de 100 beste technoplaten in de TOPtechno100! De TOPtechno 100 gemist? Benieuwd op welke plaats jouw favoriet stond? Bekijk hier de volledige lijst.
Topic
Actie

De lunchbeat is helemaal terug! Win een TOPparty op het werk! 🎉

De Lunchbeat is terug! Kunnen die middagpauzes bij jou op 't werk wat extra beats gebruiken? Schrijf je dan als de bliksem in en wie weet komt de Lunchbeat wel naar jou toe met vette beats en heeeerlijke lunch!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio