Klaar voor een nieuw radiojaar? Wij wel!

27.08.2020

Klaar voor een nieuw radiojaar? Wij wel!

categorieTOPradio

Bye bye, zomer! Vanaf maandag 31 augustus start het nieuwe radioseizoen met andere programma’s: bekende stemmen en een paar nieuwigheden!

Geert start de TOPradio dag voortaan opnieuw vanaf 6u. TOPstart krijgt vanaf 16 september versterking van onze gloednieuwe ochtendstem: Laura Van Den Broeck. Wil je Laura beter leren kennen? Dat kan hier! 

Na de ochtendshow nemen Jeroen Gorus (ma – woe – vrij) en Jonathan Vanhelleputte (di – do) het over tussen 9u en 12u. X-TOF zorgt voor de smakelijkste beats op de middag en Dr. Funk bokst de lekkerste playlist voor je namiddag op ‘t werk in elkaar.

Bram Vanhee (16u-18u) en Wouter De Vries (18u-20u) nemen je mee door de avondspits. Op vrijdag is ook The Partyroom terug vanaf 18u, ideaal om je weekend te starten met fun en live beats vanuit de TOP dj-booth.In de avonduren verrassen we je op TOP met dj-sets en speciale radioshows. Een greep: The City That Never Sleeps met Jurgen Verstrepen (woensdag, 19u-20u) en Update met Neon (woensdag, 20u-22u), Martin Garrix (zondag, 19u-20u), Versuz Radio (vanaf 22u) met dj’s Don Diablo, Robin Schulz, Bob Sinclar, Peter Luts, …Serious Beats top 30 op zondag

TOPradio krijgt naast de vaste hitafspraak met de Spinning 30 op woensdag (14u- 18u) een gloednieuwe hitlijst! In de Serious Beats top 30 telt Koen Van der Sloten elke zondag (vanaf 13 september) tussen 16u. en 18u. af met alleen dé beste dance van nu. 


Het weekend van TOP

Tijdens het weekend sta je op zaterdag op met een dolenthousiaste Daan De Scheemaeker (7u – 10u). Daarna spreken de TOPradio-hits voor zich in de Spinning 30 Replay. Jonathan Vanhelleputte (12u- 15u) en Koen Van der Sloten (15-18u) zijn op post op zaterdag. Op zondag hoor je o.a. Michiel Thiron, Christophe Aps, Koen Seghers en Kurt Vermeiren.Later in het najaar lossen we ook nog een paar nieuwe radiostemmen!

 

Share :

Relevante artikels

aan het laden..
Topradio