Klaar voor TOPradio’s stralende nieuwe zomerprogrammatie?!

19.06.2021

Klaar voor TOPradio’s stralende nieuwe zomerprogrammatie?!

categorieTOPradio

Paraat? Ready? Gereed? Want de Zomer wordt zweetheet en zwoel met een dagelijkse dosis tkannieTOPradio.

Kieper een emmer zand tussen je tenen, smeer je in met factor 50 of meer en koester je in de gloed van TOPradio’s stralende nieuwe programmatie!

Gaat je wekker? Of lig je lekker? Maakt niet uit. Sta op – of niet – zet je, leg je of draai je nog eens om in Jeroen Gorus’ Studio Strandstoel. Jeroen trapt de zomer elke dag op gang vanaf 7 uur.

Om 10 uur neemt Summerbeat langzaam bezit van je lijf en leden met een sexy selectie, jawel, zomerse beats, waarin Jonathan & Jens een zinderend zandtapijtje uitrolt voor de rest van de dag.

Middernoen! Met de zon in het zenit, gidsen Wouter De Vries en Laura Van den Broeck je vanaf 12 uur loodrecht door De Zomer van De Vries. Laura zoomt, zapt en whatsappt haar weg door Vlaanderen, op zoek naar klaarwakkere luisteraars en eeuwige geeuwers. Hoog tij(d) om op te staan.

Nog altijd loom en sloom? Bram Vanhee jaagt tussen 14 en 16 uur een tweede portie Summerbeat door de speakers met st-st-stomende b-b-beats en sprankelende hits voor beach babes en heatseekers.

Klaarwakker? Zet je schrap. Want tussen 16 en 19 uur mag Vlaanderen eindelijk weer Peter Verhoeven weer in de oren sluiten. Welcome back, Peter, the airwaves missed you. TOPradio wordt weer ‘t kannieTOPradio.

En als kroon op het werk knalt TOPdj Adam K elke avond tussen 19 en 22 uur de nacht op gang met Tomorrowland, one world radio. Laat je meedeinen op golven van zwoele bassen en bedwelmende melodieën want The night is young and full of promises!

Het overzicht kwijt? 
Check hieronder alle zomerse week- en weekendprogramma's van TOPradio!Share :

Meer TOP-nieuws