Laura Van den Broeck is onze nieuwe ochtendstem!

27.08.2020

Laura Van den Broeck is onze nieuwe ochtendstem!

categorieTOPradio

Vanaf 16 september krijgt Geert in onze ochtendshow TOPstart versterking van Laura Van den Broeck. Laura kwam als meest enthousiaste kandidaat uit onze stemmenzoektocht van begin deze zomer. 

Laura is 28 en inspireert nu al heel wat mensen via haar populaire Insta-pagina 'befitbeawesomebylaura'.

Laura heeft ondertussen ook een eerste boek over fit en gezond leven. Tijd voor haar volgende uitdaging: ochtendradio maken! Gelukkig is vroeg opstaan voor Laura geen enkel probleem. "Ik ben een echte vroege vogel", zegt ze. Of joggen vóór TOPstart er al inzit? Wie weet! 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Zoek de sport die je graag doet. Het heeft geen nut jezelf te forceren te lopen als je vooraf al uitvluchten zoekt in je hoofd om toch maar niet te gaan of om aan elke verlichtingspaal te zeggen “komaan verbijt de pijn ik MOET door”. Het heeft ook geen zin om je elk jaar begin januari een fitnessabonnement voor meteen een jaar aan te schaffen, want oh lalalala dit jaar ga je een heel jaar sporten... om dan in juni te ontdekken dat je enkel tot 20 februari 5 keer per week bent geweest (zware overcompensatie dus) en dan te beseffen dat je wrs ook de rest van het jaar zal betalen voor een abonnement waar je zelden gebruik van zal maken wegens “nowp, t’is niks voor mij”! Doe aub nooit iets tegen je zin, dat houdt echt geen steek! Iets opbouwen en even volhouden om te ontdekken of het iets voor jou is, zoals lopen, kan zeker. Blijf je gewoon niet elke keer forceren... Gezond zijn en je goed voelen draait niet om intensief fitnessen of trainen maar om bewegen, actief proberen zijn en doen wat goed voelt. Ik hou naast een intensieve HIIT training ook van rustig joggen of wandelen. Mijn beste vriend daarbij is de fitbit versa2, die ik ook cadeau ga doen aan de mama voor moederdag. Ons mama heeft de smaak van de lange avondwandelingen namelijk helemaal te pakken! En jij, welke sport(en) doe jij ECHT graag? #workout #dowhatyoulove #enjoythemoment #takecareofyourbody #dowhatyouwant #motivation

Een bericht gedeeld door Laura Van Den Broeck (@befitbeawesomebylaura) op


Laura nog beter leren kennen? Volg Laura op Instagram of luister vanaf 16 september elke ochtend naar TOPstart met Geert én Laura!


 

 

Share :

Relevante artikels

aan het laden..
Topradio