Persbericht23augustus2021

NIEUWE NAJAARSPROGRAMMATIE VOOR TOPRADIO

Never change a winning team! If it ain’t broke, don’t fix it!

Je kent ze wel, de clichés. Maar bij TOPradio zeggen we altijd: àlles kan beter, en dat is precies wat je vanaf nu van ons TOPteam mag verwachten:

Hetzelfde, maar anders. Sneller, sterker, straffer. Het beste, maar beter.

Iedereen dacht dat ze weg waren, opgeslokt door een zwart gat in de ether. Nu, een eeuwigheid later, zijn ze terug! En hoe! Vanaf nu knallen Jeroen & Koen je weer onhoudbaar vantussen de lakens met een selectie pompende beats en verbale ongein. Word je niet wakker van je wekker? Niet warm van je alarm? Zet ‘m dan op de ultieme buzzer beater van Jeroen Gorus en Koen Van der Sloten. Ongehoorde ochtendradio, elke werkdag tussen 6 en 9.


In de week, tussen 9 en 10, blikt TOPradio terug op meer dan twee decennia … topradio? Een rijke muziekgeschiedenis, waarin het goed graven en grooven is. Radicale retro en vintage beats uit 25 jaar TOPradio hoor je van maandag tot donderdag in Best of 25 Years. Op vrijdag wordt het laatste slot van de week, het slotslot, zeg maar, ingevuld door 60 Minuten Schaamteloos, de perfecte trampoline naar het weekend!


In de week houdt TOPradio’s nieuwste host Valerie Wynants je daarna de rest van je ochtend gezelschap met haar eigen unieke stem en signatuur. Welkom bij TOP, Valerie!

Dipje? Hongerklop? Time to take a break! Verlekkerd lonken naar je middagpauze want Bram & Laura brengen samen met jou de lunch door! Van maandag tot donderdag stemmen ze de playlist trouwens helemaal af op jouw smaak: elke dag kan één TOPradio-luisteraar zijn of haar eigen ‘pauzeplaylist’ opdienen aan de rest van Vlaanderen. Ook op vrijdag tekenen Bram Vanhee en Laura Van den Broeck present met de 30 populairste TOPradio-hits van het moment in de Spinning 30!


Er zijn mensen die geen introductie behoeven, zoals de genaamde Peter Verhoeven. Ook dit najaar scoort onze nieuwe / oude sterkhouder dag na dag als de avondspits van TOPradio. Peter haalt onder meer Belgisch dj-talent naar de studio en mist, samen met verkeersman Lieven, geen enkel topic van de dag. Peter checkt elke werkdag samen met jou uit op ’t werk tussen 15 en 18 uur.


Van maandag tot donderdag, tussen 18 en 20 uur, sluit Wouter De Vries de werkdag af met massa’s interactiviteit en gedurfde beats tijdens Wouter Afterwork! Op vrijdag wordt het tijdslot ingepalmd door The Partyroom, waar ook dit najaar de coolste dj’s uit binnen- en buitenland hun party tricks & treats komen showcasen. The Partyroom is where the weekend starts!


Wie TOPradio kent, is vertrouwd met onze avondlijke feestformule. Elke avond, van acht tot middernacht, knalt Tomorrowland One World Radio weer door je TOPradio-speakers.

Welcome to the weekend, waarin we nog minder moeilijk doen dan anders. Chillen en relaxen en fuiven en feesten. Dat is het zowat.

Daan De Scheemaeker komt elke weekendochtend uitgeslapen voor de dag tussen 7 en 10 uur, met grooves als glijmiddel en beats als blijmakers.

Tussen 10 en 13 uur draaien Jens De Wilde (zaterdag) en Jonathan Vanhelleputte (zondag) jouw smaak in TOPrequest. En gelukkig hebben TOPluisteraars een TOPsmaak.

In Dance Vibes, tussen 13 en 16 uur, schrijft Dr. Funk de ultieme dansmedicatie voor. Perfect om de werkweek van je af te schudden en je danspasjes voor straks in te studeren. Bijwerkingen: oncontroleerbare heupbewegingen en het slaken van kreetjes als “yeah, baby, yeah”.

Ook de Global Dance Chart en de Serious Beats Top 30 met Christophe Aps (resp. op zaterdag en zondag, van 16 tot 18 uur) komen dit najaar terug.

En elke zaterdag en zondag, tussen 18 en 20 uur, kun je weer genieten van de puike selecties en gevatte presentatie van onze top-TOP-dj Kurt Vermeiren!

Download hier het persbericht in pdf-formaat.

TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio