Bram&LauragingenroeienbijSportVlaanderenophunsportkamp!🚣‍♂️

Jullie stemmen zijn geteld en de eerste sport werd ondertussen al uitgetest. Bram & Laura gingen roeien bij Sport Vlaanderen. Wie slaagt erin om stabiel te blijven in de boot en wie gaat er kopje onder? Ontdek het in deze video!

Wil je jouw kinderen zélf ook eens op sportkamp laten gaan? Neem dan zeker hier eens een kijkje tussen alle 909 kampen!

Een actie van Sport Vlaanderen en de Vlaamse Overheid.

Topic
Actie

Gezocht: de Plezantste Werf van 't Land! Schrijf je werf hier in!

Als je in de bouwsector werkt dan weet je wat het is om met je handen te werken. Maar nu ... mogen diezelfde handen de lucht in! We vieren de start van het bouwverlof met de TOPradio-werftour dus nomineer jouw werf als 'Plezantste van 't land'!
Topic

Kijk nu ook live binnen in de TOPstudio!

Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen van TOP? Dat kan nu want tijdens de Summerbeat 500 kan je ook meekijken in de studio van TOPradio! Klik hieronder voor de videostream en kijk binnen in de studio terwijl je luistert naar TOPradio.
Topic
Tune of the week

Dit is de TOPradio Tune Of The Week supported by Versuz!

Elke week selecteert TOPradio samen met onze collega's van club Versuz een dikke tune die de hele week extra zal worden gesteund bij TOPradio. Welke verse tune is deze week 'one to watch' en dus TOPradio Tune Of The Week'? Dat ontdek je hier!
Topic
Actie

Ga als VIP feesten in Club Versuz!

Doe mee en maak de hele zomer kans op een Versuz VIP-pakket om met je vrienden te gaan feesten in Versuz Hasselt.
Topic

Tel af naar jouw zomer met de Summerbeat 500!

Welke zonnige TOPradio-beats mogen de zalige zomer van 2022 inzetten in de Summerbeat 500? Dat heb jij bepaalt tijdens de voorbije stemweek. Luister vanaf maandag 27 juni naar de Summerbeat 500!
Topic

Jeroen & Koen hadden "dingske" uit flikken aan de telefoon!

Jeroen & Koen besteden graag aandacht aan nieuwe tv-programma's, maar zomervakantie wil ook zeggen: herhalingen. Zoals het immens populaire flikken!
Topic

Netsky stelt nieuwe track voor in Wouter Afterwork!

Netsky is helemaal terug! Je hoort 'm in de TOPradio-podcast Off The Record en vandaag lanceert hij zijn gloednieuwe single 'Barricades', een samenwerking met wereldster Rita Ora!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio