CheckdelifehacksvanLaura!

TikTok en andere social media staan bol van de lifehacks. Elke week hoor je één van die bekende of onbekende lifehacks bij Bram & Laura op de middag. Belangrijker dan de lifehack zelf is de lifehack-test! Doet de lifehack wel wat het belooft te doen?

Week 3: Hoe pas je een broek zonder hem te passen? Handig in de winkel!

Meem de broek die je wil passen vast bij de taille. Je wikkelt de broek rond je nek en als de uiteinden bij elkaar komen, betekent dit dat de broek (perfect) past. Als er wat speling over blijft, dan is de pasvorm wat losser. 

Laura heeft 'm getest tijdens het shoppen én in onze studio! Wat bleek? ✔️✔️✔️ Deze lifehack werkt dus probeer 'm zelf zeker ook uit! 

 

Week 2: Hoe vul je een emmer in een kleine gootsteen?

Op kot, in de toiletruimte of in de berging is meestal maar een kleine gootsteen te vinden. Probeer daar maar eens met succes een emmer met water te vullen.  Volgens de lifehack moet het je lukken door het water op te vangen in een vuilblik en het via het handvat (met opening) in de emmer te laten stromen. 

Helaas! Laura hield er een nat pak aan over. Deze lifehack doet niet wat het belooft! ❌❌❌ Bekijk hieronder hoe Laura een poging deed.  

Week 1: Hoe haal je granaatappelpitten uit een granaatappel zonder rode vlekken op je kleren?

Doe de handeling onder water en gebruik daarvoor bv. een kom. Laura probeerde het uit en wat bleek ... deze lifehack werkt écht! ✔️✔️✔️ Check de video hieronder en probeer 't gerust thuis! 

Topic

Valerie draaide de warming-up van Purple Disco Machine!

De Duitse dj Purple Disco Machine was in ons land voor een exclusieve gig en onze Valerie Wynants mocht zijn warming-up draaien!
Topic

Wie is de Follow van de week bij Bram & Laura?

Zie jij ook het bos door de bomen niet meer in social medialand? Elke donderdag roepen Bram & Laura iemand uit tot 'Follow van de Week'. Hij of zij mag zijn Instagram-, TikTok- of YouTube-account voorstellen en gaat lopen met de felbegeerde titel!
Topic

Jeroen & Koen hebben een hart voor Sihame!

Voormalig parlementslid Sihame El Kaouakibi blijft voorlopig afwezig uit het Vlaams Parlement. Ze heeft een nieuw ziektebriefje ingediend. Jeroen & Koen hebben met haar te doen en hebben een plan om haar een hart onder de riem te steken! Beterschap, Sihame!
Topic
Actie

Coffee Call! ☕ Win een jaar lang gratis koffie bij Jeroen & Koen!

Jeroen & Koen trakteren op een jaar lang gratis koffie!
Topic

Vier je vrijdag in The Partyroom

Vrijdag starten we je weekend terug in stijl!
Topic

Welke track valt in de Schaamteloze Bingo?

Draaien maar! Elke middag beslist de bingomolen over de Schaamteloze track waarmee Bram & Laura hun middagshow afsluiten. Volg hier de lijst!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio