DavidGuettaopnieuwdepopulairstedjterwereld!

David Guetta is voor de tweede keer op rij gekroond tot populairste dj ter wereld. Op plaats 2 en 3 in de DJ Mag Top 100 staan Martin Garrix en Armin van Buuren. De eerste Belgen in de lijst zijn Dimitri Vegas & Like Mike!

De DJ Mag Top 100, de lijst met de 100 populairste dj's van het moment, wordt elk jaar in Amsterdam bekend gemaakt. Check de top 10 hieronder! 

#1 David Guetta
#2 Martin Garrix 
#3 Armin Van Buuren
#4 Alok
#5 Dimitri Vegas & Like Mike
#6 Afrojack
#7 Don Diablo
#8 Oliver Heldens
#9 Timmy Trumpet
#10 Steve Aoki

De volledige lijst is hier terug te vinden.

Foto: (c) DjMag.com
Topic

Ontdek de nieuwe TOPretroarena!

De beats van Retro Arena hoef je voortaan nooit meer te missen. De vernieuwde TOPretroarena trakteert je 7 op 7, 24 uur per dag op de beste retro house uit de 90s en zeroes.
Topic

DE SPINNING 30 VAN 22 OKTOBER

Ontdek elke week de beste TOPradio-hits in de Spinning 30!
Topic

Another day at the (new) office!

TOPradio heeft gloednieuwe radiostudio's! Onze werkplek ruikt naar nieuw en glimt als nooit tevoren. Dat laatste doen onze dj's en medewerkers ook. Wat niet te horen is, zie je hier. Onze dj's met blije bakkes gunnen je een exclusieve blik achter de schermen!
Topic
Actie

Stem nu je schaamteloze favorieten in de Schaamteloze 100!

Waarschuw je collega's, vrienden, familie én huisdier(en) want de Schaamteloze 100 komt terug! Op woensdag 10 november gaan alle radioremmen los op TOPradio.
Topic
Actie

Win exclusieve retrokussens!

Luister naar het Retro Weekend en scoor je Retrokussen 😃
Topic

Een eerste glimp vanuit de nieuwe studio's!

Spannend! 💥 De TOPradio-dj's dopen dit weekend hun fonkelnieuwe werkplek. Check hier als eerste onze gloednieuwe radiostudio's!
Topic

Kom meefeesten op de Schaamteloze Party!

Warm je stembanden maar al op en oefen je meest schaamteloze dansmoves! Net als iedereen er nood aan heeft, is de Schaamteloze Party terug!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio