DeFitsteFirmaVanVlaanderenisbekend!

Vandaag namen Planet-Eco uit Ninove en Transportbedrijf Theo Van De Velde het tegen elkaar op in de grote finale van de Fitste Firma Van Vlaanderen.

In alle vroegte maakten we bij Jeroen & Koen in de ochtendshow kennis met de 2 finalisten voor de Fitste Firma van Vlaanderen. Glenn is ambassadeur van Planet-Eco en Karen  vertegenwoordigde Transportbedrijf Theo Van De Velde. Ze mochten zich bewijzen voor héél Vlaanderen én Olivier De Schacht, hét hoofd van de jury!

Bekijk hieronder de sportieve prestaties van Glenn en Karen:

Uiteindelijk werd de gelopen tijd dé beslissende factor en zo haalde Glenn de hoofdprijs binnen! Eco-Planet mag zich binnenkort aan een TOPsportdag mét Olivier De Schacht verwachten en zich officieel de Fitste Firma van Vlaanderen noemen! 

Wist je dat een bedrijf dat inzet op de gezondheid van z’n werknemers die investering ruimschoots terugverdient? Medewerkers zijn fitter, gezonder, voelen zich beter, hebben minder last van stress, zijn minder vaak ziek en dus ook productiever. Waar wacht je nog op?

Zet je bedrijf in beweging met Sport Vlaanderen en word een sportbedrijf! Ontdek er alles over op Sport.vlaanderen/sportbedrijf

Topic

Elke dag bij TOPretroarena: aftellen naar TOPretroarena, The Party!

Het is aftellen naar de TOPretroarena,The Party! En dat doen we zoals we dat het beste kunnen. Vier weken hoor je elke dag een TOP-dj zichzelf en jou opwarmen voor The Easter Edition van TOPretroarena, The Party!
Topic
Actie

Laura leest! Lees jij mee?

De lente komt eraan en hopelijk brengt die ook de zon mee. Het enige dat je dan nog nodig hebt, is een goed boek. Daarom hebben we elke twee weken 3 TOP boeken voor jou!
Topic

Rechtzetting van Sven De Ridder na uitspraken over mogelijk dieet...

Deze morgen belden Jeroen en Koen met Sven De Ridder. Ze hadden het over zijn nieuwe voorstelling, maar ook over zijn dieet. Of toch niet?
Topic
Actie

Peter houdt z'n wafel en jij wint er wafels mee!

Vind jij dat Peter soms wat te veel babbelt? Wij bij TOP hebben daar een oplossing voor gevonden! En jij kan er lekkere wafels mee winnen!
Topic
Tune of the week

Dit is deze week de TOP Tune of the Week! ✨

Welke nieuwe schijf verdient deze week extra aandacht? We draaien de TOP Tune Of The Week extra veel voor jou! Wie pakt deze week de TOP Tune Of The Week? Dat ontdek je hier!
Topic
Podcast

Herbeleef hier de weekendwaanzin!

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic

Wij helpen jou aan een job!

Op zoek naar een job maar nog niet gevonden wat je zoekt? Onze adverteerders zijn op zoek naar versterking en misschien ben jij wel de persoon die zij zoeken. Neem hieronder een kijkje en vind de job die bij jou past.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio