Devastewaardenénnieuweprogramma'sopTOPontdekjehier!

Het nieuwe radioseizoen zit in de startblokken! Vanaf vandaag hoor je heel wat nieuwe, leuke dingen op TOP! Daarnaast blijven onze vaste waarden in de ochtend, op de middag en in de avondspits gewoon op post! Hieronder vind je er alles over!

Er zijn nog zekerheden in het leven (en op TOP 😉). Wakker worden doen je nog steeds met Jeroen & Koen en hun Ongehoorde Ochtendradio. Elke ochtend van 6u tot 10u. 's Middags tussen 12u en 14u zijn Bram & Laura er om je gezelschap te houden tijdens de lunch en Peter Verhoeven gidst je door de avondspits tussen 16u en 19u.

Nog zittenblijvers? Jazeker! Maar in een nieuw jasje! Je vrijdag wordt gevuld door Valerie & Co met onze Valerie Wynants van 10u tot 13u. Daarna nemen Wouter en Lowie het over met TOP naar je weekend tot 16u. Daarin tellen ze samen met jou af naar een nieuw weekend!

Op woensdag schuiven de jongens van Dance Request Live In The Mix een paar uurtjes naar voren. Je favoriete platen vraag je nu het best op woensdag tussen 14u en 16u aan. Jens De Wilde en DJ One-T draaien ze met veel plezier IN THE MIX!

Er zijn ook heel wat nieuwe dingen op TOP ... Vooral tussen 19u en 21u! Zullen we de week even overlopen?

  • Maandag: "The PartyRoom" met Wouter De Vries en Toon Vaneysendeyk
    Dé kick-off van je week! Met Wouter en Toon hoor je meteen een nieuw duo op maandagavond. Ze trappen met veel energie en veel goeie muziek je week op gang zodat je die vlotjes overleeft!

  • Dinsdag, woensdag én donderdag: "Allez, Xander!" met Xander Peeters
    In Allez, Xander wordt TOPradio 100% van de luisteraars! ‘Voor TOPPERS, door TOPPERS’ is de slogan van deze interactieve show met ... een blanco playlist! De luisteraar vult de playlist tijdens het nieuwe programma op eigen wijze in! Dat belooft!

  • Vrijdag: "Global Dance Chart" met Daan Descheemaeker
    De Global Dance Chart ken je al maar vanaf deze week wordt die gepresenteerd door Daan! Op vrijdagavond overloopt hij samen met jou de 40 heetste dance-hits van het moment. Ready, set, GO!

Ook het weekend van TOP klinkt zoals vanouds maar hier en daar toch wat anders! De stemmen blijven alleszins dezelfde: Opstaan doe je nog steeds met Daan waarna Jonathan het overneemt tot 12u. Jens De Wilde en Kurt Vermeiren voorzien je van de TOPhits tussen 12u en 17u. Michel De Wilde hoor je elke zaterdag tussen 17u en 20u met "Smash!" in het gezelschap van een DJ! Verwacht je aan een paar steengoeie DJ-sets, een heleboel club, house en techno én de laatste nieuwtjes uit de dance-wereld!

Op zondag maakt Jonathan je tussen 7u en 10u wakker met de beste beats in Opstaan met Jonathan.

Topic
Actie

Word TOPPER van de dag!

Word TOPPER van de dag tijdens Allez, Xander ...
Topic

Pommeline vertelt over haar eerste keer bij Jeroen & Koen

Jeroen en Koen starten vanaf deze week met 'De mooiste tattoo voor het mooiste verhaal'. Ze nodigden meteen Pommeline uit om te vertellen over haar eerste tattoo.
Topic
Actie

De mooiste tattoo voor het mooiste verhaal

Altijd al gedroomd van een tattoo? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Want Jeroen en Koen geven volgende week elke morgen een tattoo weg ter waarde van €800! De mooiste tattoo, voor het mooiste verhaal ...
Topic
Actie

Win een Citytrip naar ....? 🤔

Wordt het 'oui, oui, Paris' of toch eerder het 'heuge Neurden'? Speel mee met de wedstrijd van Freixenet: raad de bestemming en win een citytrip naar ...
Topic
Actie

De Coffee Call is TERUG! Win een jaar lang gratis koffie! ☕

De Coffee Call is terug! Jeroen & Koen gooien vanaf 19 februari elke maandag een jaar lang gratis koffie te grabbel. Het enige wat je nodig hebt om dat te winnen is ... de voicemail van een vriend, familielid, collega, ...!
Topic

Dit is de TOP HIT 40 van afgelopen weekend!

Elke week overloopt Jens De Wilde de meest gedraaide hits op TOP in de TOP HIT 40. Benieuwd hoe de lijst er afgelopen weekend uitzag? Check 'm hieronder!
Topic

Andromedik vertelt Jens over zijn nieuwe EP 'Rise'

Vandaag releaset Antwerpse drum-'n-bass DJ Andromedik zijn nieuwe EP 'Rise'. Dat doet hij met twee shows in de Trix op vrijdag 12 en zaterdag 13 april. Beide shows waren op voorhand helemaal uitverkocht. Jens kon op voorhand eens polsen hoe het zat met de zenuwen.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio