Deze3moetjedezeweekgehoordhebben!(week20)

Bij TOPradio kiezen we elke week drie nummers uit die jij zeker moet checken. En deze week zijn dat niet de minste: Onder meer Robin Schulz, Bob Sinclar en Sofi Tukker zorgen ervoor dat niemand deze week kan blijven stilzitten.

1) Bob Sinclar & Nyv - Borderline
Hij is ondertussen al 53 jaar maar van muziek maken krijgt Bob Sinclar blijkbaar nooit genoeg. Samen met de Luxemburgse Nyv maakt hij een summer-proof nummer. Wie herkent waar Bob Sinclar zijn inspiratie haalde?

2) Robin Schulz & David Guetta - On Repeat
Twee muzikale grootmachten die de krachten bundelen, het is geen nieuw fenomeen. Ditmaal doen Robin Schulz en David Guetta het. Bij wie gaat deze 'on repeat'?

3) SOFI TUKKER - Summer In New York
'Tom's Diner' van Suzanne Vega. De naam zegt je misschien niet zo veel maar de melodie die ken je ongetwijfeld.  Ook bij SOFI TUKKER zijn ze er fan van en dat kan je horen in hun nieuwe single. 'Summer In New York' klinkt daardoor direct heel vertrouwd in de oren!

Topic
Actie

Gezocht: de Plezantste Werf van 't Land! Schrijf je werf hier in!

Als je in de bouwsector werkt dan weet je wat het is om met je handen te werken. Maar nu ... mogen diezelfde handen de lucht in! We vieren de start van het bouwverlof met de TOPradio-werftour dus nomineer jouw werf als 'Plezantste van 't land'!
Topic
Actie

Win je tickets voor Dance D-Vision!

Het dancefestival Dance D-Vision viert zijn tiende verjaardag tijdens het eerste weekend van augustus met een affiche vol toppers! Wil jij het ook meemaken? Doe mee want hier maak je kans op een duoticket voor vrijdag 5, zaterdag 6 of zondag 7 augustus!
Topic

Jeroen & Koen bellen klimaatactivist Kamiel Spiessens!

Vergeet Greta Thunberg en Anuna De Wever. Deze ochtend hadden Jeroen & Koen de enige echte Kamiel Spiessens aan de telefoon.
Topic

Nils Van Zandt komt naar de laatste Partyroom van het seizoen!

Elke vrijdag vier je het weekend in The Partyroom! Welke gasten ontvangt Wouter deze vrijdag? Dat ontdek je hier!
Topic

Wij helpen jou aan een job!

Op zoek naar een job maar nog niet gevonden wat je zoekt? Onze adverteerders zijn op zoek naar versterking en misschien ben jij wel de persoon die zij zoeken. Neem hieronder een kijkje en vind de job die bij jou past.
Topic

Kijk nu ook live binnen in de TOPstudio!

Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen van TOP? Dat kan nu want tijdens de Summerbeat 500 kan je ook meekijken in de studio van TOPradio! Klik hieronder voor de videostream en kijk binnen in de studio terwijl je luistert naar TOPradio.
Topic
Tune of the week

Dit is de TOPradio Tune Of The Week supported by Versuz!

Elke week selecteert TOPradio samen met onze collega's van club Versuz een dikke tune die de hele week extra zal worden gesteund bij TOPradio. Welke verse tune is deze week 'one to watch' en dus TOPradio Tune Of The Week'? Dat ontdek je hier!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio