Encoreunefois!🔥SchaamtelozePartykomtop17meinaarPlace2Party!

On and on we gooo! De Schaamteloze Party van TOP is eindelijk terug! Mis het feest van het jaar niet op woensdag 17 mei! Bestel hier je ticket(s).

En er is nog beter nieuws! Dit jaar mag het al eens wat meer zijn en dus organiseren we op 17 mei niet één maar TWEE Schaamteloze Parties: in ZUCO Roosdaal én in Place2Party Torhout! De party in Place2Party Torhout meemaken? Koop hieronder je tickets!

🎟️ Schaamteloze Party in Place2Party Torhout: klik hier voor ticket(s)

Nog niet overtuigd? Misschien doet de line-up dat wel! 😉🎧

📍 Place2Party Torhout:

🎧 22u00 - 23u40 David Latour
🎧 23u40 - 00u00 Jeroen & Koen
🎧 00u00 - 02u00 Jens & One T
🎧 02u00 - ... X-TOF

Topic
Actie

De mooiste tattoo voor het mooiste verhaal

Altijd al gedroomd van een tattoo? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Want Jeroen en Koen geven volgende week elke morgen een tattoo weg ter waarde van €800! De mooiste tattoo, voor het mooiste verhaal ....
Topic
Actie

De Coffee Call is TERUG! Win een jaar lang gratis koffie! ☕

De Coffee Call is terug! Jeroen & Koen gooien vanaf 19 februari elke maandag een jaar lang gratis koffie te grabbel. Het enige wat je nodig hebt om dat te winnen is ... de voicemail van een vriend, familielid, collega, ...!
Topic

Dit is de TOP HIT 40 van afgelopen weekend!

Elke week overloopt Jens De Wilde de meest gedraaide hits op TOP in de TOP HIT 40. Benieuwd hoe de lijst er afgelopen weekend uitzag? Check 'm hieronder!
Topic

Andromedik vertelt Jens over zijn nieuwe EP 'Rise'

Vandaag releaset Antwerpse drum-'n-bass DJ Andromedik zijn nieuwe EP 'Rise'. Dat doet hij met twee shows in de Trix op vrijdag 12 en zaterdag 13 april. Beide shows waren op voorhand helemaal uitverkocht. Jens kon op voorhand eens polsen hoe het zat met de zenuwen.
Topic
Actie

Win een Citytrip naar ....? 🤔

Wordt het 'oui, oui, Paris' of toch eerder het 'heuge Neurden'? Speel mee met de wedstrijd van Freixenet: raad de bestemming en win een citytrip naar ...
Topic
Podcast

START de weekendwaanzin van Jeroen & Koen! 🎉🎉

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic

Dit zijn onze TOP Tunes Of The Week van 2024! 🔥

Welke nieuwe schijven verdienen deze week extra aandacht? We draaien de TOP Tune Of The Week extra veel voor jou! En welke plaat moet je volgens TOPtechno en TOPversuz écht gehoord hebben? Dat ontdek je hier!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio