JoVallywilburgemeesterworden!

Het is een scenario dat niemand zelf kan bedenken, maar Jo Vally zou wel eens een gooi kunnen doen naar het burgemeesterschap.

Jeroen & Koen waren alvast nieuwsgierig over deze opvallende carrièreswitch en hadden Jo Vally aan de telefoon. Vooral Jeroen is duidelijk een superfan want hij liet geen moment onbenut om een nummer van hem te spelen.

topic

Dit is de winnaar van de Dr. Funk remix contest 💿

Wie was de ultieme wizard met beats? Dr. Funk ging op zoek naar de beste remix van zijn TOPhit “Jazzin’ The Way You Know”.
Topic

Elke dag bij TOPretroarena: aftellen naar TOPretroarena, The Party!

Het is aftellen naar de TOPretroarena,The Party! En dat doen we zoals we dat het beste kunnen. Vier weken hoor je elke dag een TOP-dj zichzelf en jou opwarmen voor The Easter Edition van TOPretroarena, The Party!
Topic
Tune of the week

Dit is deze week de TOP Tune of the Week! ✨

Welke nieuwe schijf verdient deze week extra aandacht? We draaien de TOP Tune Of The Week extra veel voor jou! Wie pakt deze week de TOP Tune Of The Week? Dat ontdek je hier!
Topic
Podcast

Herbeleef hier de weekendwaanzin!

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic

Een ongezouten mening gemist? Beluister ze hier allemaal!

We mogen al een keer klagen! Elke vrijdagmiddag deelt een stand-upcomedian in de Xandershow zijn of haar ongezouten mening over een bepaald onderwerp uit een week actualiteit.
Topic

Speelt Koen binnenkort mee in "Familie"?

Koen is Families grootste fan. Daarom vroeg Jeroen aan Davy Parmentier, creatief directeur bij VTM, of hij geen rolletje heeft voor Koen. Helaas verpest Koen de auditie al nog voor die begint...
Topic
Actie

Word jij TOPstudent 2023?

Welke student ben jij? De uitslover, de planner, de uitsteller of juist een party animal? Schrijf je snel in en wie weet word jij wel onze TOPstudent!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio