KraakhetpaswoordvanBram&Lauraenwinluxehanddoeken!

De zoektocht naar het paswoord van Bram & Laura op de middag is weer geopend! Weet jij wat het paswoord is? Speel mee want deze week maak je kans op 100 euro luxe badtextiel!

Elke dag verklappen Bram & Laura één tip die jou naar het paswoord van de week zou moeten leiden. Weet jij wat het paswoord is? Laat het Bram & Laura dan weten zo snel mogelijk via de TOPradio BE-app en maak je kans op 100 euro luxe badhanddoeken! Dankzij Bram & Laura wordt elk afdroogmoment onvergetelijk! 

Luister van maandag tot en met donderdag naar Bram & Laura tussen 12u en 14u!

Goede kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. Zeeman, zo eenvoudig kan het zijn.

Topic

Dit is de TOP hit 40 van afgelopen weekend!

Elke week overloopt Jens De Wilde de meest gedraaide hits op TOP in de TOP HIT 40. Benieuwd hoe de lijst er afgelopen weekend uitzag? Check 'm hieronder!
Topic
Actie

Wouter en Lowie steken de handen uit de mouwen bij Infrabel!

Deze keer geen partygames voor Wouter en Lowie ... Want luisteraar Olivier daagde hen uit om eens de handen uit de mouwen te steken op een werf van Infrabel! 🚉
Topic
Podcast

START de weekendwaanzin van Jeroen & Koen! 🎉🎉

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic
Actie

Xander's Afterwork bij sportschool Hasselt

De eerste afterworkparty zit erop! Sfeer, topdj, hapjes en natuurlijk de nodige drankjes ... Alles was aanwezig voor een feestje met de collega's van sportschool Hasselt.
Topic
Festivals

Ga opieuw helemaal loco op Festiloco! 🤪

Op zaterdag 13 juli 2024 is het weer tijd voor Festiloco in Ninove! Het zomerfestival staat klaar om zijn vierde editie te knallen. Met maar liefst drie podia en een gloednieuwe festivaltent belooft Festiloco opnieuw een epische ervaring te worden.
Topic

Erop of eronder?

Erop of eronder? Jij mag het bepalen!
Topic
Actie

TOPradio doet mee aan de Strong Viking Obstacle Run!

De TOP dj's gaan de uitdaging aan! Begin september staan we samen aan de start van de Strong Viking Obstacle Run op Provenciaal Domein Puyenbroeck! 💪
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio