Meespelenindenieuwefilm'Zillion'?Hetkan!

Heb je altijd al eens willen meespelen in een film? Dan ben jij de man of vrouw die we zoeken voor een figurantenrol in de nieuwe langverwachte film 'Zillion'.

De verfilming van het verhaal rond de bekende discotheek in Antwerpen, Zillion, is gestart. Matteo Simoni vertolkt de rol van Dennis Black Magic in de nieuwe film van regisseur Robin Pront. De productie werd vorig jaar nog uitgesteld, maar ondertussen knallen de beats op de filmset in club Kokorico (in Lievegem, Oost-Vlaanderen).

De makers van de film zijn nog op zoek naar een heleboel figuranten. Meld je dus snel aan als je altijd al eens in een film hebt willen meespelen! De opnamedag is voorzien op vrijdag 29/10 van 07u tot 19u en op vrijdag 5 november van 07u tot 19u. Je krijgt als figurant een kleine vergoeding, je gaat niet met honger naar huis en maakt de opnames vanop de eerste rij mee!

Scan de QR-code hieronder om je aan te melden (of mail door hier te klikken):

Topic

Ontdek de nieuwe TOPretroarena!

De beats van Retro Arena hoef je voortaan nooit meer te missen. De vernieuwde TOPretroarena trakteert je 7 op 7, 24 uur per dag op de beste retro house uit de 90s en zeroes.
Topic

DE SPINNING 30 VAN 22 OKTOBER

Ontdek elke week de beste TOPradio-hits in de Spinning 30!
Topic

Another day at the (new) office!

TOPradio heeft gloednieuwe radiostudio's! Onze werkplek ruikt naar nieuw en glimt als nooit tevoren. Dat laatste doen onze dj's en medewerkers ook. Wat niet te horen is, zie je hier. Onze dj's met blije bakkes gunnen je een exclusieve blik achter de schermen!
Topic
Actie

Stem nu je schaamteloze favorieten in de Schaamteloze 100!

Waarschuw je collega's, vrienden, familie én huisdier(en) want de Schaamteloze 100 komt terug! Op woensdag 10 november gaan alle radioremmen los op TOPradio.
Topic
Actie

Win exclusieve retrokussens!

Luister naar het Retro Weekend en scoor je Retrokussen 😃
Topic

Een eerste glimp vanuit de nieuwe studio's!

Spannend! 💥 De TOPradio-dj's dopen dit weekend hun fonkelnieuwe werkplek. Check hier als eerste onze gloednieuwe radiostudio's!
Topic

Kom meefeesten op de Schaamteloze Party!

Warm je stembanden maar al op en oefen je meest schaamteloze dansmoves! Net als iedereen er nood aan heeft, is de Schaamteloze Party terug!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio