WouterenLowiestekendehandenuitdemouwenbijInfrabel!

Deze keer geen partygames voor Wouter en Lowie ... Want luisteraar Olivier daagde hen uit om eens de handen uit de mouwen te steken op een werf van Infrabel! 🚉

Olivier had vijf verschillende jobs in petto voor Wouter en Lowie! Benieuwd hoe ze het ervanaf brachten? Check de video's hieronder.

Zelf op zoek naar een leuke job? Check de website van Infrabel voor alle vacatures!

Uitdaging #5: de finale quiz!

Uitdaging #4: boren met een railboormachine

Uitdaging #3: het lossen van ballast

Uitdaging #2: het intrekken van pandrollen

Uitdaging #1: het aarden van een bovenleiding

Waar vind je 200 top jobs met topcollega's in een topomgeving? Infrabel.be/jobs! Bij Infrabel kan je rekenen op werkzekerheid, een competitief loon en heel wat extralegale voordelen.

Topic
Actie

TOPdelivery - krijg €1000 thuis geleverd!

Een pakketje met €1000 in ontvangst nemen? Dat kan met TOPdelivery! Deze én volgende week levert TOP elke ochtend ergens in Vlaanderen een pakketje met daarin €1000. Staan we binnenkort voor jouw voordeur? 📦
Topic

Stem nu op de meest zomerse lijst! De Summer Beat 1000 ☀️

Er wordt extreme hitte voorspeld op TOP... Met de Summer Beat 1000! Vanaf maandag 17 juni tot en met vrijdag 28 juni tellen we samen af naar de start van de zomer met de meest zomerse lijst. Welke mag daarin zeker niet ontbreken? 😎
Topic
Actie

Ongelofelijk! De voordeur bleef dicht, morgen leveren we €6000 ...

Onze koerier van TOPdelivery doorkruist twee weken lang het hele land. Elke dag heeft hij één pakketje mee met daarin € 1000! Ontdek hier waar hij al is langsgegaan.
Topic

Erop of eronder?

Erop of eronder? Jij mag het bepalen!
Topic
Actie

Goed bevonden in 30 seconden! Of toch niet?

Wouter geeft graag kansen aan jong producergeweld! Daarom gaat hij elke week in The Partyroom op zoek naar muziekproducers die een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Ben jij zo iemand? Upload je track hieronder!
Topic

Dit zijn onze TOP Tunes Of The Week van 2024! 🔥

Welke nieuwe schijven verdienen deze week extra aandacht? We draaien de TOP Tune Of The Week extra veel voor jou! En welke plaat moet je volgens TOPtechno en TOPversuz écht gehoord hebben? Dat ontdek je hier!
Topic
Podcast

START de weekendwaanzin van Jeroen & Koen! 🎉🎉

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio