WieisdeFollowvandeweekbijBram&Laura?

Zie jij ook het bos door de bomen niet meer in social medialand? Elke donderdag roepen Bram & Laura iemand uit tot 'Follow van de Week'. Hij of zij mag zijn Instagram-, TikTok- of YouTube-account voorstellen en gaat lopen met de felbegeerde titel!

Vanaf donderdag 16 september: LauriesBakery, op Instagram te vinden als @LauriesBakery_Official

Lauries Bakery is professioneel taartenbakster en toont haar kleurrijke suikercreaties via haar Instagrampagina.  Laura heeft daarnaast ook een passie voor auto's en zo kwam ze ze zelfs terecht in het VTM2-programma Vanity Plates. Laura's taarten én blitse cars zelf checken? Volg haar dan op Instagram! 

Vanaf donderdag 9 september: Laura Janssens, bekend als @nietnulaura


'Niet nu Laura' begon als een uit de hand gelopen grap, maar is intussen uitgegroeid tot een webcomic met duizenden fans op Instagram. Volg haar -vaak herkenbare- cartoons via @niet nulaura op Instagram!

Vanaf donderdag 2 september: @jenthe.van.houdt

Op Instagram bereikt Jenthe Van Houdt duizenden volgers met haar acrobatische foto’s op bekende locaties. Check flexi-Jenthe en haar skills via @jenthe.van.houdt!

Topic

Valerie draaide de warming-up van Purple Disco Machine!

De Duitse dj Purple Disco Machine was in ons land voor een exclusieve gig en onze Valerie Wynants mocht zijn warming-up draaien!
Topic

Jeroen & Koen hebben een hart voor Sihame!

Voormalig parlementslid Sihame El Kaouakibi blijft voorlopig afwezig uit het Vlaams Parlement. Ze heeft een nieuw ziektebriefje ingediend. Jeroen & Koen hebben met haar te doen en hebben een plan om haar een hart onder de riem te steken! Beterschap, Sihame!
Topic
Actie

Coffee Call! ☕ Win een jaar lang gratis koffie bij Jeroen & Koen!

Jeroen & Koen trakteren op een jaar lang gratis koffie!
Topic

Check de lifehacks van Laura!

TikTok en andere social media staan bol van de lifehacks. Elke week hoor je één van die bekende of onbekende lifehacks bij Bram & Laura op de middag. Belangrijker dan de lifehack zelf is de lifehack-test! Doet de lifehack wel wat het belooft te doen?
Topic

Vier je vrijdag in The Partyroom

Vrijdag starten we je weekend terug in stijl!
Topic

Welke track valt in de Schaamteloze Bingo?

Draaien maar! Elke middag beslist de bingomolen over de Schaamteloze track waarmee Bram & Laura hun middagshow afsluiten. Volg hier de lijst!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio