Peter Luts: "Onze sector zit er mentaal helemaal door"

01.02.2021

Peter Luts: "Onze sector zit er mentaal helemaal door"

categorieTOPradio

Vrijdag 29 januari kwam Peter Luts langs bij TOPradio. Wouter ontving hem #coronaproof in The Partyroom. Peter bracht zijn nieuwe single 'Get Down Low' mee en mocht eindelijk nog eens een live setje draaien en dat voelde goed! Peter kon wel wat positieve vibes gebruiken want al snel ging het over de coronacrisis en de impact op de eventsector en andere beroepen die geen vooruitzichten meer hebben. 

Hij slaakte via zijn Facebookpagina al een noodkreet waarin te lezen was dat Peter het mentaal moeilijk heeft met het gebrek aan perspectief voor de horeca- en eventsector. In het bericht en bij ons op de radio pleitte hij ervoor om 2 tot 3 weken draconische maatregelen te nemen als laatste redmiddel. Om daarna sneller te kunnen versoepelen. 

Peter Luts: "Ik ben geen dokter of viroloog maar ik denk dat 2 tot 3 weken alles sluiten en daarna strikt controleren wie het land binnenkomt, zou helpen." 

Mijn collega’s en ik zitten nu al bijna 11 maanden thuis zonder enig perspectief en als ik zie wat er allemaal gebeurd...

Geplaatst door Peter Luts op Donderdag 28 januari 2021


Hoe we het virus zo snel wegkrijgen, weten we niet. Wat we wel weten is dat we snel terug willen dansen op Peter Luts zijn nieuwste clubsongs!

Heb je het interview met Peter Luts gemist? Je kan het herbeluisteren via Soundcloud

 
 
TOPradio · Peter Te Gast In The Partyroom Op Vrijdag 29 Januari

 

Share :

Relevante artikels