TOPjobs

Op zoek naar een job maar nog niet gevonden wat je zoekt? Onze adverteerders zijn op zoek naar versterking en misschien ben jij wel de persoon die zij zoeken. Neem hieronder een kijkje en vind de job die bij jou past.

🏠Zelfdakstore
Heb je interesse in platte daken? Heb je technische kennis? Of ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Zelfdakstore zoekt steeds gemotiveerde medewerkers, jong of oud die willen werken in een familiaal bedrijf dat streeft naar een uitstekende service. Ben je dynamisch en gedreven? Solliciteer dan via info@zelfdakstore.be

Meer info ➡️ zelfdakstore.be

🥣Mulder
Bij Mulder zit je goed, zowel voor je ontbijt als voor je job. Check de vacatures op de website en solliciteer online. Dan laten wij je proeven van onze Mulder careers.

Meer info ➡️ Mulder.be

🔌Vergalec
Vergalec uit Zuienkerke zoekt gemotiveerde medewerkers, jong of oud. Wij zijn uw specialist in alle elektriciteitswerken, particuliere en industriële domotica. Voel je de connectie? Twijfel dan niet en solliciteer via info@vergalec.be

Meer info ➡️ vergalec.be

🌽 Maselis
Ben jij ook 100% graandioos? Bij Maselis in Roeselare verwerken we dagelijks graan tot ingrediënten voor hoogwaardige voedingswaren. We hebben nu diverse graandioze jobs.
Gevarieerd werk, uitgebreide jobtraining, collegialiteit en...een fantastische baas!
Meer info ➡️ graandiozejobs.be

Gardec
Heb je interesse in scheepvaart? Wil je werken aan scheepsmotoren of grote metalen onderdelen bewerken of een scheepsschroef monteren van 4 meter? Ben je niet bang je handen vuil te maken? Wil je toffe collega's? En een correct loon?
Join ons mari-team bij Gardec in Zeebrugge! De Grootste scheepswerf aan de Belgische kust.
Meer info ➡️ Sollictieer hier: gardec.recruitee.com

🔌 Suntronics
Suntronics is gespecialiseerd in engineering, verkoop, installatie en service van installaties die energie produceren uit hernieuwbare energiebronnen. Word jij ook een genie in energie? Versterk dan hun team en check alle openstaande vacatures.
Meer info ➡️ jobs.suntronics.be

⚡ Team Green
Op zoek naar een flexibele bijbaan met betekenis? Team Green wacht op jou! Maak deel uit van het team experten in zonnepalen, laadpalen, thuisbatterijen & slimme connecties. Ben je jong, dynamisch en gedreven? Stuur je motivatie en cv naar info@teamgreen.be.
Meer info ➡️ teamgreen.be

TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio