BenjijdeDJdieVersuzRadiobyTOPzoekt?🎉

Versuz Radio By TOP organiseert vanaf juni maandelijks een speciale dag op de radio: je hoort er enkel en alleen maar Belgische DJ's in the mix! En wie weet sta jij er binnenkort wel tussen!

Versuz Radio By TOP nodigt in samenwerking met vi.be talentvolle DJ's uit om een mix van een uur te maken in de genres: house, tech house, melodic house. De sound van Versuz zoals je die in de club hoort op een zaterdagnacht.

Je krijgt dus een unieke kans om jouw mixing-skills te laten horen aan het brede Versuz-publiek en om je naam al eens te laten vallen in de Belgische DJ-scene. The only way is up!

Versuz Radio By TOP

Ben jij een jonge, opkomende Belgische DJ en klaar voor de volgende stap in je DJ-carrière? Schrijf je HIER in en wie weet hoor je jouw set binnenkort op Versuz Radio By TOP!

Topic
Actie

€2000 aan prijzen ... Win jij deze week alles? 🤩 ... Of Niets? 😭

Alles Of Niets is terug! Wie gaat deze week aan de haal met €2000 (!) aan prijzen van de winkels uit het centrum van Brugge? Dat is de grote vraag! Misschien ben jij het wel! 😉
Topic

Deze week in Dancecity: alles over nightlife op Tenerife!

In het nieuwe seizoen van Dancecity kijkt Jurgen over de grenzen heen. Deze week houdt hij halt in ... Tenerife met als hotspots de steden La Laguna en Santa Cruz!
Topic

Nieuw(s) op TOP: TOPheadlines, het nieuws in 1 minuut!

Het nieuwe radioseizoen is officieel op gang getrapt! TOP blijft dé radio voor herkenbare hits mét beat en vanaf nu ook elk uur TOPheadlines, het nieuws in 1 minuut!
Topic
Actie

Wie hoort het dier? Volgende week vieren we jouw huisdier op TOP! 🐶🐱🐟

Volgende woensdag is het Werelddierendag! Dé dag waarop je hond, kat, vogel, vis, ... wat extra in de spotlight staat. Wij maken daar meteen een week van! De hele week zijn er op TOP Horta-waardebonnen te winnen om je huisdier eens flink te verwennen!
Topic

Luisteraar Manon gaat voor €2000 shoppen op TOP Last Minute Weekend! 🛍️

Wie mag voor €2000 shoppen op het TOP Last Minute Weekend? Luisteraar Manon mag haar koffers al pakken want zij nam als eerste de telefoon op met de woorden "Ik wil op weekend!".
Topic
Podcast

Herbeleef hier de weekendwaanzin!

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic
Actie

Jeroen & Koen gaan op zoek naar Parels voor de Zwijnen! 📺🍿

Jeroen & Koen gaan op zoek naar dé kijk-parel. Heb jij een serie, film, docu, soap, ... die Jeroen & Koen (en de rest van Vlaanderen) absoluut gezien moeten hebben? Stuur het nu in via onderstaand formulier!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio