DeCoffeeCallisTERUG!Wineenjaarlanggratiskoffie!

De Coffee Call is terug! Jeroen & Koen gooien vanaf 19 februari elke maandag een jaar lang gratis koffie te grabbel. Het enige wat je nodig hebt om dat te winnen is ... de voicemail van een vriend, familielid, collega, ...!

Ken jij een professionele snoozer? Iemand die 's ochtends niet uit z'n bed te krijgen is? Iemand waarvan je zeker bent dat die NIET opneemt als je belt op een maandagochtend? Dan is dit jouw kans! Nomineer de slaapkop via het formulier hieronder en maak kans op een jaar lang gratis koffie van Nescafé!* 

Jeroen & Koen bellen elke maandagochtend naar die zogezegde snoozer. Als ze de voicemail te horen krijgen, win jij een jaar gratis koffie van Nescafé. Neemt jouw vriend(in) tóch op, dan gaat die met de koffie lopen.

Luister vanaf maandag 19 februari naar de Coffee Call bij Jeroen & Koen tussen 6u en 10u!

Wie nomineer jij voor de Coffee Call?

Welke vriend(in), collega of kennis neemt nooit zijn telefoon op als je hem of haar belt? 😂

Kies Nescafé, een 100% duurzaam geteelde koffie. Meer informatie kan je vinden op nescafe.be

*Een jaar lang koffie, dat wil zeggen 394 koffiecups. Voor elke dag minstens 1 kop oploskoffie. Het koffiepakket bevat volgende smaken: Vanille Latte, Caramel Latte, Brownie en Cappucino Choco, Intenso en Decaf. 

Topic

Dit was de volledige TOPtechno 100!

Vrijdag hoorde je de 100 beste technoplaten in de TOPtechno100! De TOPtechno 100 gemist? Benieuwd op welke plaats jouw favoriet stond? Bekijk hier de volledige lijst.
Topic
Actie

De Minihit is terug! Doe mee en win geld ... veel geld! 🎰

Ben jij een levende Shazam? Herken jij een track in een fractie van een seconde? Dan levert de Minihit jou deze week misschien wel een mooi bedrag op!
Topic

Dit zijn onze TOP Tunes Of The Week van 2024! 🔥

Welke nieuwe schijven verdienen deze week extra aandacht? We draaien de TOP Tune Of The Week extra veel voor jou! En welke plaat moet je volgens TOPtechno en TOPversuz écht gehoord hebben? Dat ontdek je hier!
Topic

Dit is de TOPhit 40 van afgelopen weekend!

Elke week overloopt Jens De Wilde de meest gedraaide hits op TOP in de TOP HIT 40. Benieuwd hoe de lijst er afgelopen weekend uitzag? Check 'm hieronder!
Topic
Podcast

START de weekendwaanzin van Jeroen & Koen! 🎉🎉

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic
Actie

De lunchbeat is helemaal terug! Win een TOPparty op het werk! 🎉

De Lunchbeat is terug! Kunnen die middagpauzes bij jou op 't werk wat extra beats gebruiken? Schrijf je dan als de bliksem in en wie weet komt de Lunchbeat wel naar jou toe met vette beats en heeeerlijke lunch!
Topic
Actie

Word TOPPER van de dag!

Elke werkdag zet Xander 1 TOPPER in de kijker. Wil je de groetjes doen, reclame maken, of gewoon een verhaal vertellen? Doe dit dan tijdens Allez, Xander!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio