DeCoffeeCallisTERUG!Wineenjaarlanggratiskoffie!

De Coffee Call is terug! Jeroen & Koen gooien vanaf 19 februari elke maandag een jaar lang gratis koffie te grabbel. Het enige wat je nodig hebt om dat te winnen is ... de voicemail van een vriend, familielid, collega, ...!

Ken jij een professionele snoozer? Iemand die 's ochtends niet uit z'n bed te krijgen is? Iemand waarvan je zeker bent dat die NIET opneemt als je belt op een maandagochtend? Dan is dit jouw kans! Nomineer de slaapkop via het formulier hieronder en maak kans op een jaar lang gratis koffie van Nescafé!* 

Jeroen & Koen bellen elke maandagochtend naar die zogezegde snoozer. Als ze de voicemail te horen krijgen, win jij een jaar gratis koffie van Nescafé. Neemt jouw vriend(in) tóch op, dan gaat die met de koffie lopen.

Luister vanaf maandag 19 februari naar de Coffee Call bij Jeroen & Koen tussen 6u en 10u!

Wie nomineer jij voor de Coffee Call?

Welke vriend(in), collega of kennis neemt nooit zijn telefoon op als je hem of haar belt? 😂

Kies Nescafé, een 100% duurzaam geteelde koffie. Meer informatie kan je vinden op nescafe.be

*Een jaar lang koffie, dat wil zeggen 394 koffiecups. Voor elke dag minstens 1 kop oploskoffie. Het koffiepakket bevat volgende smaken: Vanille Latte, Caramel Latte, Brownie en Cappucino Choco, Intenso en Decaf. 

Topic
Actie

TOP-ijstoer

Wieeeee wil er allemaal een ijsje? GOED NIEUWS: TOP trakteert jou en jouw collega's op een verfrissend ijsje met de TOP ijstoer! Hoeveel bolletjes wil jij?
Topic

Dit is de TOP hit 40 van afgelopen weekend!

Elke week overloopt Jens De Wilde de meest gedraaide hits op TOP in de TOP HIT 40. Benieuwd hoe de lijst er afgelopen weekend uitzag? Check 'm hieronder!
Topic
Actie

Wouter en Lowie steken de handen uit de mouwen bij Infrabel!

Deze keer geen partygames voor Wouter en Lowie ... Want luisteraar Olivier daagde hen uit om eens de handen uit de mouwen te steken op een werf van Infrabel! 🚉
Topic
Podcast

START de weekendwaanzin van Jeroen & Koen! 🎉🎉

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic
Actie

Xander's Afterwork bij sportschool Hasselt

De eerste afterworkparty zit erop! Sfeer, topdj, hapjes en natuurlijk de nodige drankjes ... Alles was aanwezig voor een feestje met de collega's van sportschool Hasselt.
Topic
Festivals

Ga opieuw helemaal loco op Festiloco! 🤪

Op zaterdag 13 juli 2024 is het weer tijd voor Festiloco in Ninove! Het zomerfestival staat klaar om zijn vierde editie te knallen. Met maar liefst drie podia en een gloednieuwe festivaltent belooft Festiloco opnieuw een epische ervaring te worden.
Topic

Erop of eronder?

Erop of eronder? Jij mag het bepalen!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio