DezeremixvanDr.Funkz'nhitvonddejurydeallerbeste!💿

Wie was de ultieme wizard met beats? Dr. Funk zocht én vond de beste remix van zijn TOPhit “Jazzin’ The Way You Know”. Alex Gray verraste de jury én ging met de hoofdprijs lopen. Beluister hier zijn remix!

Alexander a.k.a. Alex Gray wist de jury te overtuigen met zijn remix van “Jazzin’ The Way You Know”. Dr. Funk nodigde hem uit om zijn remix live op de radio voor te stellen. Alex Gray gaat lopen met een mooie cashprijs, airplay tijdens de avondprogramma's en vanaf nu kan je het nummer ook luisteren op Spotify en YouTube!

Check Jazzin' The Way You Know in de Alex Gray Remix hieronder:

Topic
Actie

De lunchbeat is helemaal terug! Win een TOPparty op het werk! 🎉

De Lunchbeat is terug! Kunnen die middagpauzes bij jou op 't werk wat extra beats gebruiken? Schrijf je dan als de bliksem in en wie weet komt de Lunchbeat wel naar jou toe met vette beats en heeeerlijke lunch!
Topic
Podcast

Luister HIER naar de WeekendWaanzin van Jeroen & Koen!

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic
Podcast

Nieuw: luister nu naar TOPnewbeat, de podcast! 🙂 🎧

In de nieuwe TOPradio-podcast TOPnewbeat vertelt Kristof Vandenhende je de zotste verhalen uit de begindagen van de Belgische dansmuziek!
Topic
Actie

Dance TOP 1000: stem NU en win een weekend Barcelona! 🤩

Dans richting de feestdagen met de ... Dance TOP 1000! Twee weken lang hoor je de meest legendarische dancemuziek op TOP. Van maandag 11 december tot en met 22 december tellen we af naar de nummer 1, dé ultieme dancetrack! Maar ... welke mag dat zijn voor jou?
Topic

Dit zijn onze TOP Tunes Of The Week! 🔥

Welke nieuwe schijven verdienen deze week extra aandacht? We draaien de TOP Tune Of The Week extra veel voor jou! En welke plaat moet je volgens TOPtechno en TOPversuz écht gehoord hebben? Dat ontdek je hier!
Topic

Voor de échte fans: de TOPretroarena - Vinyl Collection! 💿

EIN-DE-LIJK! De TOPretroarena - Vinyl Collection is er! 22 legendarische retro-tracks zorgvuldig gespreid over vijf vinyls. Je kan 'm nu al pre-orderen via de link hieronder! Be quick!
Topic

500 keer vol gas! Dit is de Schaamteloze 500! 🤩

De Schaamteloze 500 zit erop! Je hebt gedanst, gezongen, gesprongen, en nog veel meer! Iets gemist de afgelopen week? Bekijk de volledige Schaamteloze 500 hieronder nog eens.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio