Einszweipolizei!🚨Deschaamtelozepartyisbackop17meiinZUCO!

No- no-no, there's no limit! Da's het feest van jaar: de Schaamteloze Party van TOP! Kom op 17 mei feesten in ZUCO. Bestel hier je ticket(s).

En er is nog beter nieuws! Dit jaar mag het al eens wat meer zijn en dus organiseren we op 17 mei niet één maar TWEE Schaamteloze Parties: in ZUCO Roosdaal én in Place2Party Torhout! De party in ZUCO Roosdaal meemaken? Koop hieronder je tickets!

🎟️ Schaamteloze Party in ZUCO Roosdaal: klik hier voor ticket(s)

Nog niet overtuigd? Misschien doet de line-up dat wel! 😉🎧

📍 ZUCO Roosdaal:

🎧 22u00 - 01u00 These Guys
🎧 01u00 - 01u20 Jeroen & Koen
🎧 01u20 - 02u30 David Latour
🎧 02u30 - 03u30 DJ F.R.A.N.K.
🎧 03u30 - ... Jens & One T

Topic

Dit is de TOP HIT 40 van afgelopen weekend!

Elke week overloopt Jens De Wilde de meest gedraaide hits op TOP in de TOP HIT 40. Benieuwd hoe de lijst er afgelopen weekend uitzag? Check 'm hieronder!
Topic

Andromedik vertelt Jens over zijn nieuwe EP 'Rise'

Vandaag releaset Antwerpse drum-'n-bass DJ Andromedik zijn nieuwe EP 'Rise'. Dat doet hij met twee shows in de Trix op vrijdag 12 en zaterdag 13 april. Beide shows waren op voorhand helemaal uitverkocht. Jens kon op voorhand eens polsen hoe het zat met de zenuwen.
Topic
Actie

Win een Citytrip naar ....? 🤔

Wordt het 'oui, oui, Paris' of toch eerder het 'heuge Neurden'? Speel mee met de wedstrijd van Freixenet: raad de bestemming en win een citytrip naar ...
Topic

TOP stapt in de ring op het Gents Boksgala!

TOPradio gaat samen met enkele bokstalenten de ring in op het Gents Boksgala! Op vrijdag 26 april strijden jonge talenten en grote kampioenen van de Belgische boksscène om de overwinning op het grootste boksevenement van België.
Topic
Podcast

START de weekendwaanzin van Jeroen & Koen! 🎉🎉

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic

Dit zijn onze TOP Tunes Of The Week van 2024! 🔥

Welke nieuwe schijven verdienen deze week extra aandacht? We draaien de TOP Tune Of The Week extra veel voor jou! En welke plaat moet je volgens TOPtechno en TOPversuz écht gehoord hebben? Dat ontdek je hier!
Topic

Dit was de 90's TOP 109! 🎉

Wat een feest zo net voor de paasvakantie! Benieuwd op welke plaats jouw favoriete 90's hit staat? Check de volledige lijst hier:
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio