GaopieuwhelemaallocoopFestiloco!🤪

Op zaterdag 13 juli 2024 is het weer tijd voor Festiloco in Ninove! Het zomerfestival staat klaar om zijn vierde editie te knallen. Met maar liefst drie podia en een gloednieuwe festivaltent belooft Festiloco opnieuw een epische ervaring te worden.

Na het succes van vorig jaar is Festiloco vastbesloten om opnieuw alles uit de kast te halen en jullie compleet loco te laten gaan! Met de terugkeer van de vertrouwde Loco Stage en de foute, maar zo gezellige Loco Skihut Stage, is de sfeer al verzekerd. Dit jaar introduceren ze de gloednieuwe Octopussy Stage, waar de Bonzai line-up je zal meenemen op een muzikale reis door de onderwaterwereld.

De line-up is dit jaar weer een bonte mix van artiesten uit verschillende genres: Jelle Van Dael, Sylver, Frank Verstraeten (dj Fou), Pat B, Greg S, DJ Ghost, Funkhauser, Je Broer ... en nog zo veel.

Dus haal je festivaloutfit uit de kast, verzamel je vrienden en bereid je voor op een loco dag. Tickets voor de derde wave zijn nu beschikbaar op www.festiloco.be. Mis het niet!

Festiloco
🗓 13 juli
📍 Stadspark Ninove
🎟️ www.festiloco.be

Topic
Actie

TOPdelivery - krijg €1000 thuis geleverd!

Een pakketje met €1000 in ontvangst nemen? Dat kan met TOPdelivery! Deze én volgende week levert TOP elke ochtend ergens in Vlaanderen een pakketje met daarin €1000. Staan we binnenkort voor jouw voordeur? 📦
Topic

Stem nu op de meest zomerse lijst! De Summer Beat 1000 ☀️

Er wordt extreme hitte voorspeld op TOP... Met de Summer Beat 1000! Vanaf maandag 17 juni tot en met vrijdag 28 juni tellen we samen af naar de start van de zomer met de meest zomerse lijst. Welke mag daarin zeker niet ontbreken? 😎
Topic
Actie

Ongelofelijk! De voordeur bleef dicht, morgen leveren we €6000 ...

Onze koerier van TOPdelivery doorkruist twee weken lang het hele land. Elke dag heeft hij één pakketje mee met daarin € 1000! Ontdek hier waar hij al is langsgegaan.
Topic

Erop of eronder?

Erop of eronder? Jij mag het bepalen!
Topic
Actie

Goed bevonden in 30 seconden! Of toch niet?

Wouter geeft graag kansen aan jong producergeweld! Daarom gaat hij elke week in The Partyroom op zoek naar muziekproducers die een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Ben jij zo iemand? Upload je track hieronder!
Topic

Dit zijn onze TOP Tunes Of The Week van 2024! 🔥

Welke nieuwe schijven verdienen deze week extra aandacht? We draaien de TOP Tune Of The Week extra veel voor jou! En welke plaat moet je volgens TOPtechno en TOPversuz écht gehoord hebben? Dat ontdek je hier!
Topic
Podcast

START de weekendwaanzin van Jeroen & Koen! 🎉🎉

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio