LuisteraarsJillenTomvertrekkenopTOPLastMinuteWeekend!

Ze zijn de deur uit, die twee TOP Last Minute Weekends! Al was de keuze niet zo makkelijk: shoppen in Waasland Shopping of een weekendje avontuur in Dinant Evasion.

Donderdag gaven we een weekendje shoppen weg en vrijdag gooiden we een weekendje adventure te grabbel voor jou en 3 vrienden. Wat beide weekends precies inhouden zie je hieronder.

De TOP-dj's belden de hele dag (mogelijke) winnaars op. Het enige wat je moest doen om te winnen was heel enthousiast opnemen met "Ik wil op weekend!". Simpel toch?

Luisteraar Jill nam op met de juiste woorden en ging donderdag lopen met het shoppingweekend. Luisteraar Tom deed hetzelfde op vrijdag. Hij mag z'n bergschoenen al aantrekken want hij gaat op adventure-weekend!

Shoppingweekend voor 4 personen:

  • Een dag shoppen in Waasland Shopping
  • €2000 zakgeld om te besteden in de winkels en de horeca van Waasland Shopping
  • Overnachting in Serwir Hotel Sint-Niklaas. (2 duo-kamers)

Adventureweekend voor 4 personen:

  • Luchtparcours, evenwichtparcours, grote brug, deathride, ondergrondsparcours, ... in Dinant Evasion

  • Overnachting in Hotel Aquatel
  • Ontbijt in Cool Corner
Topic
Actie

Bestel hier je ticket(s) voor TOPretroarena, The Final Rave!

TOPretroarena is terug! Bigger & better want dit najaar trekken we door Vlaanderen met 5 parties op 5 locaties. Heb jij je ticket(s) al ? Bestel ze hier!
Topic
Actie

Animal's Got Talent: nomineer hier jouw huisdier!

De zoektocht naar dé viervoeters met talent is geopend! Kan jouw hond de zotste kunstjes, is jouw kat klaar voor de catwalk of … heb jij de beste blaf van Vlaanderen in huis? Schrijf jouw huisdier dan in voor Animal Got Talent en maak kans op een jaar lang gratis dierenvoeding op maat van Just Russel.
Topic
Tune of the week

Dit is de TOPradio Tune Of The Week supported by Versuz!

Elke week selecteert TOPradio samen met onze collega's van club Versuz een dikke tune die de hele week extra zal worden gesteund bij TOPradio. Welke verse tune is deze week 'one to watch' en dus TOPradio Tune Of The Week'? Dat ontdek je hier!
Topic

Wij helpen jou aan een job!

Op zoek naar een job maar nog niet gevonden wat je zoekt? Onze adverteerders zijn op zoek naar versterking en misschien ben jij wel de persoon die zij zoeken. Neem hieronder een kijkje en vind de job die bij jou past.
Topic

Herbeluister de ongezouten mening over de gasprijzen door Katrien Vandepitte

We mogen al een keer klagen! Elke vrijdagmiddag deelt een stand-upcomedian in de Xandershow zijn of haar ongezouten mening over een bepaald onderwerp uit een week actualiteit.
Topic

Luister vrijdag 7 oktober naar de TOPretroarena 100!

TOPretroarena is back met The Final Rave én als ultieme opwarmer de TOPretroarena 100! Op vrijdag 7 oktober draaien we de 100 beste geselecteerd door de TOPretroarena-dj's!
Topic

Dit is de vernieuwde avond van TOP!

Heb jij de nieuwe avond van TOP al ontdekt? Elke werkdag hoor je tussen 19u en 21u live programma's! Dance Vibes, Dance Battle, Dance Request In The Mix, Dancing Donderdag én The Global Dance Chart sluiten voortaan de dag af.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio