Nieuw:luisternunaarTOPnewbeat,depodcast!🙂🎧

In de TOPradio-podcast TOPnewbeat vertelt Kristof Vandenhende je de zotste verhalen uit de begindagen van de Belgische dansmuziek!

Newbeat was naast gigantische dansrage eind jaren 80 ook een springplank voor veel bekende dj's en discotheken. Het was het begin van alles wat nog kwam in de house en techno. Zonder newbeat had onze muziekgeschiedenis er helemaal anders uit gezien.

Kristof Vandenhende schreef een boek over newbeat en vertelt in elke aflevering van TOPnewbeat een verhaal over hoe het allemaal begon. 

Van TOPnewbeat, de podcast krijg je elke woensdag een (ongeveer) 10 tot 20 minuten durende nieuwe aflevering waarin Kristof graaft in zijn rijke verhalen- en audioarchief.

Topic
Actie

Word TOPPER van de dag!

Word TOPPER van de dag tijdens Allez, Xander ...
Topic

Pommeline vertelt over haar eerste keer bij Jeroen & Koen

Jeroen en Koen starten vanaf deze week met 'De mooiste tattoo voor het mooiste verhaal'. Ze nodigden meteen Pommeline uit om te vertellen over haar eerste tattoo.
Topic
Actie

De mooiste tattoo voor het mooiste verhaal

Altijd al gedroomd van een tattoo? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Want Jeroen en Koen geven volgende week elke morgen een tattoo weg ter waarde van €800! De mooiste tattoo, voor het mooiste verhaal ...
Topic
Actie

Win een Citytrip naar ....? 🤔

Wordt het 'oui, oui, Paris' of toch eerder het 'heuge Neurden'? Speel mee met de wedstrijd van Freixenet: raad de bestemming en win een citytrip naar ...
Topic
Actie

De Coffee Call is TERUG! Win een jaar lang gratis koffie! ☕

De Coffee Call is terug! Jeroen & Koen gooien vanaf 19 februari elke maandag een jaar lang gratis koffie te grabbel. Het enige wat je nodig hebt om dat te winnen is ... de voicemail van een vriend, familielid, collega, ...!
Topic

Dit is de TOP HIT 40 van afgelopen weekend!

Elke week overloopt Jens De Wilde de meest gedraaide hits op TOP in de TOP HIT 40. Benieuwd hoe de lijst er afgelopen weekend uitzag? Check 'm hieronder!
Topic

Andromedik vertelt Jens over zijn nieuwe EP 'Rise'

Vandaag releaset Antwerpse drum-'n-bass DJ Andromedik zijn nieuwe EP 'Rise'. Dat doet hij met twee shows in de Trix op vrijdag 12 en zaterdag 13 april. Beide shows waren op voorhand helemaal uitverkocht. Jens kon op voorhand eens polsen hoe het zat met de zenuwen.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio