Santens.be

Bestel je bouwbeslag en gereedschappen online. Keuze uit meer dan 25.000 artikelen!

Vind meer dan 25.000 artikelen op voorraad terug in onze webshop die je op ieder moment van de dag kan bestellen. Vandaag vóór 16u. besteld, volgende werkdag geleverd.

Een uitgebreid assortiment aan interieur, exterieur, bouwgereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen gaan hand in hand met een onklopbare service na verkoop. Zo zorgen we ervoor dat bouwprofessionals zoals schrijnwerkers en aannemers altijd verzekerd zijn van de juiste uitrusting.

Vraag je account aan, bestel vóór 18 juni en stapel de cadeaus op per aankoopschijf. Altijd het juiste gereedschap op Santens.be

Technische kennis of meer uitleg nodig? In onze winkels helpen onze specialisten je graag verder.

TOPwinkel

Land of Love Festival

Land of Love Festival: 23 & 24 augustus in Torhout. 60 artists op 5 stages!
TOPwinkel

Dance D-Vision

Op zoek naar het leukste zomerfestival voor al jouw vrienden? Dance D-Vision is twee dagen los gaan op het leukste festival in Zottegem.
TOPwinkel

Sleepworld.be

Kwalitatief slaapcomfort aan de beste prijs! Ontdek jouw favoriete matras, het comfortabelste kussen en meest trendy boxspring bij Sleepworld!
TOPwinkel

Petrolbrothers.be

Met TOPwinkel profiteer je van 10% korting op jouw bestelling merchandise van Petrol Brothers! Ontdek ook de T-shirts & hoodies met TOP.
TOPwinkel

Zelfmaakkast.be

Zelfmaakkast: hoogwaardige maatkasten in een eenvoudig zelfbouwpakket!
TOPwinkel

Kabanoo67.be

Op zoek naar een leuk cadeau idee? Bestel je nu je cadeaubon voor real men's wear bij Kabanoo67.be Wij hebben alles voor de moderne man!
TOPwinkel

VTEX.be

Perfecte werkkledij voor elke branche met je logo of design naar keuze! Actie werkbroeken! 2 Snickers werkbroeken kopen = 2 Snickers t-shirts gratis!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio